Sherwood tror Benteke blir

Aston Villa har ingen planer om å selge Christian Benteke til Liverpool i sommer, ifølge Tim Sherwood. Manageren tror den hodesterke spissen holder seg i Birmingham.

Liverpool har pekt ut belgieren som førstevalget av spisser denne sommeren, men Aston Villa nekter å selge ham for mindre enn utkjøpsklausulen på hele 32,5 millioner pund.

Det er mer enn hva Liverpool så langt har sagt seg villig til å gi. Nå hevder imidlertid tabloidavisen Daily Express at de røde kommer til å spytte ut hele summen for å hente angriperen denne uka.

Les også: – Perfekt for Liverpool

Men på Villa Park ser manager Sherwood mot den kommende sesongen med Benteke på laget. Ifølge Liverpool Echo sier han til Sky Sports at han tror 24-åringen blir værende.

– Vi ønsker å ha Christian her. Vi har lyst til å beholde våre beste spillere, og Christan er helt klart blant dem, legger han til.

I likhet med Liverpool var Aston Villa-spillerne og Sherwood tilbake på treningsfeltet etter sommerferien i dag. I juni meldte Sky Sports at Benteke, som har to år igjen av kontrakten, ikke ville forlenge med Aston Villa.

Landslagsspilleren står oppført med 49 scoringer på tre sesonger i Birmingham-klubben.