Sjefen føler med Flanagan

Klubben venter fortsatt på at Jon Flanagan skal komme tilbake fra den kneskaden som har holdt ham ute hele sesongen. Brendan Rodgers holder fingrene krysset for at backen returnerer om kort tid.

– Det har vært vanskelig for Jon, for han var briljant oss for i fjor. Han var helt suveren. Det er så synd at han har pådratt seg denne skaden, forteller Liverpool-manageren til talkSPORT.

Den unge scouseren fikk en skade i kneet som gjorde at han først måtte stå over de fleste treningskampene under sesongoppkjøringen. Men etter å ha slitt med væskeansamlinger i kneet over tid, ble 22-åringen operert i høst.

Rehabiliteringen har som ventet tatt lang tid, og Liverpool Echo meldte nylig at Flanagan forventes å være tilbake i løpetrening på gress om to uker, før han kan returnere til full trening midtveis i februar.

Les også: – Godt å høre at fansen ikke har glemt meg

– Han har vært ute en stund. Men vi håper at han kommer tilbake i spill i nær fremtid, for han er en veldig viktig unggutt for oss, legger Rodgers til.

Flanagan har fått være på banen i totalt 42 kamper for Liverpools førstelag. I forrige sesong spilte han 25 av dem, og han scoret sitt hittil eneste mål – i borteoppgjøret mot Tottenham for et drøyt år siden. Den nåværende kontrakten hans løper ut ved sesongslutt.