Sterling kan returnere til Liverpool i helga

Ifølge avisen The Guardian forlater Raheem Sterling trolig England-troppen etter fredagens EM-kvalik mot Litauen. 20-åringen sliter med en vond tå og får stå over møtet med Italia i neste uke.

Englands landslagssjef, Roy Hodgson, er klar over at Sterling spiller med smerter, og derfor har unggutten fått grønt lys til å reise hjem tidligere enn først planlagt. Nå bruker han smertestillende sprøyter for å holde tåa i sjakk, ifølge The Guardian.

Fra før har både Adam Lallana og Daniel Sturridge trukket seg fra landslaget på grunn av småskader. Lallana hadde problemer med lysken etter kampen mot Manchester United i helga, mens Sturridge reiste hjem fra St. George’s Park med en mindre hofteskade.

Les også: Sterling venter med forhandlingene til sesongslutt

– Jeg frykter det blir flere som drar. Det er allerede én eller to jeg vet ikke kommer til å være med oss mot Italia på grunn av problemer de har akkurat nå. Så i den kampen frykter jeg at laget ikke vil være like sterkt som jeg kanskje hadde håpet, sier Hodgson til talkSPORT i kveld.

England møter Litauen i kvalifiseringen til neste års europamesterskap kommende fredag kveld, før en privatlandskamp mot Italia står på programmet tirsdag om ei uke. Jordan Henderson er den øvrige Liverpool-spilleren i troppen.

De røde forventer å ha Lallana og Sturridge klare når Premier League-fotball ruller igjen om halvannen uke, skriver The Guardian. Liverpool møter Arsenal på bortebane lørdag 4. april, før laget skal ut i omkamp i FA-cupkvartfinalen fire dager senere.