Sterling slipper unna med en advarsel

Raheem Sterling blir ikke bøtelagt, men får bare en advarsel, etter at han i går ga et lengre intervju til BBC Sport uten Liverpool FC sin velsignelse.

Det er James Pearce i Liverpool Echo som melder at 20-åringen sannsynligvis blir gitt en advarsel for å ha latt seg intervjue av BBC uten at klubben hadde godkjent dette på forhånd. Selv om Sterling har brutt klubbreglementet ved å gi et intervju uten Liverpool-ledelsens velsignelse, vil det ikke vanke noen bot for tenåringen.

- Klubben hadde ikke gitt tillatelse til intervjuet. Det var noe som kom som en overraskelse på oss alle, bekreftet Brendan Rodgers under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Raheem er en ung spiller som fortsatt lærer og som fortsatt utvikler seg. Noen ganger gjør du feil når du er ung.

- Vårt forhold er sterkt. Han vet jeg jobber med både klubbens og hans beste interesser i tankene. Du gjør feil når du er ung. Han er veldig fokusert på fotballen nå.

- For Raheem handler det kun om fotball. Jeg snakker ofte nok med ham til å vite det. Han har gjort det klart at han er veldig lykkelig med fotballen her.

- Han forsøker å skyve bort alt snakket om kontrakten og penger. Han er en gutt som oppriktig elsker å spille fotball.

- Han har spilt overalt på banen for oss, og han forstår og respekterer at dette har gjort underverker for hans karriere. Han ønsker å konsentrere seg om fotballen. Alt annet har han alltid overlatt til sine representanter.