Sturridge fortsatt ikke tilbake i trening

Hevelsen rundt Daniel Sturridge sitt skadde kne er fortsatt ikke gått ned.

Liverpool-manager Jürgen Klopp tok med seg sitt sterkeste mannskap til Russland i dag, for å møte Rubin Kazan i Europa League i morgen. Da selvsagt med unntak av de spillerne som er skadet eller ikke spilleberettiget.

En av dem som befinner seg på skadelista er Daniel Sturridge. Chris Bascombe i Telegraph melder at spissen fortsatt ikke er tilbake i trening etter kneskaden han fikk under en treningsøkt i forkant av kampen mot Tottenham i midten av oktober.

Øvrige spillere på skadelista er Kolo Toure (hamstring), Joe Gomez (kne), Danny Ings (kne), Jordan Rossiter (hamstring), Jon Flanagan (kne), Jordan Henderson (metatarsal) og Jose Enrique.

Bascombe tror at Klopp kommer til å stille med sin sterkeste startellever mot russerne, da tyskeren betrakter Europa League som en viktig turnering for klubben. Det kan bety at karer som Christan Benteke, Roberto Firmino og Philippe Coutinho alle starter kampen mot Rubin Kazan i morgen, i jakten på lagets tredje strake seier.

Bascombe opplyser ellers at Jürgen Klopp er frustrert over at midtbanespilleren Joao Carlos Teixeira ikke er spilleberettiget. Portugiseren imponerte i ligacupkampen mot Bournemouth for en uke siden, og Klopp ønsket å ta ham med til Russland helt til han ble informert om at Brendan Rodgers ikke hadde inkludert spilleren i Liverpools Europa League-tropp som ble meldt inn til UEFA før gruppespillet startet.

Klopp vil holde sin pressekonferanse på Kazan Arena klokken 18.45 i kveld. Der vil han antagelig bekrefte at han har snakket tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard, som er invitert til å trene på Melwood nå etter at sesongen i Major League Soccer er over.

LES OGSÅ: Slik så Kazan Arena ut før Liverpool skulle komme