Tidligere trener om Gerrard, Maxi og Suarez

Darren Burgess var fysisk trener i Liverpool FC, og forteller hvem som ikke likte å løpe, hvem som alltid var nøye på detaljer og hvem som aldri hadde trent med vekter.

Darren Burges var fysisk trener i Liverpool i drøyt to år, før han forlot Merseyside i september 2012 og nå har ansvaret for fysikken til Port Adelaide i australsk fotball (aussie rules).

- Jeg er en fotballperson og fan av Liverpool, slik at jeg elsket å arbeide for klubben, sier Burgess til Liverpool Echo.

- Det hadde lenge vært et mål for meg å arbeide i Premier League, men dessverre var det ikke en suksessfull periode (for Liverpool).

- Rafa Benitez ansatte meg, selv om det faktisk var Christian Purslow som tilbød meg stillingen. Innen jeg kom til Melwood hadde imidlertid Rafa blitt sparket og det var bare meg og Sammy Lee som satte opp treningsprogrammet.

- Roy Hodgson kom inn og jeg arbeidet også under Kenny Dalglish og Brendan Rodgers.

Om Steven Gerrard

- Steven var besatt av alt som fantes av detaljer, det gjaldt både på og utenfor banen. Hans hengivelse til klubben var total.

- Hvis han så noe som skjedde i eller rundt klubben som påvirket prestasjonene ville han ta det opp.

- Han ønsket alltid å vite hvor langt han hadde løp og hvilken fart han hadde.

Om Maxi

- Maxi var hans rake motsetning, han bare ønsket å spille fotball. Maxi var trolig min favorittspiller etter hvordan han kunne behandle en fotball, men han ønsket ikke å løpe mye.

Om Luis Suarez

- Luis hadde aldri vært i et vektrom før han kom fra Ajax, slik at det var snakk om å utdanne ham slik at han forsto fordelene med å tilbringe tid der.

- Det var ganger under pre-season hvor du måtte fjerne Luis fra treningen. Han ønsket å gjøre for mye – han levde og åndet for fotball.

- Ham, Maxi, Aurelio og Coates ville så gå til innendørshallen for å skyte på mål den neste halvannen time. Jeg måtte gå inn og stoppe dem.