Trolig spilletid for Teixeira

João Carlos Teixeira kan få Anfield-debuten onsdag kveld. Men en smell holder José Enrique ute.

Liverpool-manager Jürgen Klopp kommer til å gjøre flere endringer på de rødes lag, som nå har spilt uavgjort i åtte av sine ni siste kamper, mot Bournemouth i ligacupen onsdag kveld.

Den lange skadelisten betyr også at supporterne vil få se flere unggutter i aksjon under flomlysene. Ifølge Liverpool Echo ligger João Carlos Teixeira an til å få sin første A-lagskamp i helrødt siden februar i fjor.

– Anfield er spesiell

«Teixeira har ventet tålmodig på sjansen til å imponere siden han kjempet seg tilbake i form under oppkjøringen, etter at et brudd i foten endte et suksessfullt låneopphold i Brighton forrige sesong», skriver James Pearce.

Saken fortsetter under.

Portugiseren, som kostet 800 000 pund fra Sporting Lisboa i 2012, kan bekle rollene sentralt og offensivt på midten, og tidligere i høst viste han blant annet frem skuddfoten i U21-derbyet mot Everton.

– Jeg har vært på benken på Anfield før, men jeg har aldri spilt der for førstelaget. Anfield er en spesiell arena med spesielle supportere, og atmosfæren man føler, skiller seg ut fra alle andre steder i verden. Så jeg har helt klart håp om å spille på Anfield dette året, sa Teixeira nylig.

Tynt på venstreback

Samtidig som 22-åringen er i Klopps planer for cupkampen mot Bournemouth, må José Enrique mest sannsynlig fortsatt vente på Liverpool-comebacket. Spanjolen sliter nemlig med en smell, ifølge lokalavisen.

Det er blitt stilt spørsmål om hvor mange kamper formsterke Alberto Moreno kan tåle på venstrebacken. Hurtigtoget har vært på banen i 13 strake kamper, og det er svært tynt med reserver etter langtidsskadene til Joe Gomez og Jon Flanagan.

Derfor har U21-spilleren Connor Randall, som dog er høyreback, vært inkludert i troppen til samtlige av Klopps kamper så langt. José Enrique, uten A-lagskamp siden januar, er småskadet og har ikke trent de siste dagene.

Les også: Klopp anser cupene som «veldig viktige»

James Milner må for øvrig sone grunnet for mange gule kort, mens Divock Origi ventes å overlate spissplassen til landsmannen Christian Benteke. Roberto Firmino forventes også å starte, mens Daniel Sturridge, Jordan Henderson, Danny Ings og Jordan Rossiter fortsatt er ute.