Uke 16

Den tyske klubben ønsker å utnytte Martin Skrtels kontraktssituasjon. Raheem Sterling kan kjøpe seg ut av kontrakten. Lyon-spiss vil ikke reise, så Liverpool har flyttet fokuset mot Carlos Bacca.

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 19. april

Raheem Sterling kan potensielt «kjøpe seg ut» av det siste kontraktsåret hvis han ønsker å reise allerede i sommer. Liverpool har insistert på å beholde 20-åringen, men Premier League-reglene gjør at han har lov til å betale seg ut av det siste året av sin kontrakt, som løper i 2017. Det betyr at Sterling, med 35 000 pund i ukelønn, kan betale klubben 1,7 millioner pund (sin egen årslønn) for å kutte et år. Det markedet for potensielle mye mer attraktivt. Verdien kan faktisk falle fra rundt 50 til bare 25 millioner pund.
Daily Mail

Martin Skrtel er på vei inn mot sitt siste kontraktsår med de helrøde, og forhandlingene om fremtiden vil først skje etter sesongen. Stopperkjempen, som har vært i Liverpool i sju år, har spilt seg til interesse fra flere klubber, men Wolfsburg er frempå for å sikre seg den 30 år gamle landslagskapteinen. Blir ikke Liverpool enig med forsvarsklippen om en forlengelse, kan Brendan Rodgers velge å la spilleren gå i sommer istedenfor å slippe ham gratis neste år. Tyskerne er nummer to, bak Bayern München, i Bundesliga, og de er klare for Champions League til høsten. Samtidig er Napoli interessert i slovaken.
Daily Mirror

Lørdag 18. april

De røde har valgt å hoppe inn i kampen om Sevilla-spiss Carlos Bacca, som også er jaktet på av Tottenham. 28-åringen fra Colombia vil koste rundt 18 millioner pund i sommer. Det skjer samtidig som målmaskinen i Lyon, Alexandre Lacazette, uttaler at han ønsker å bli værende i hjembyen, tross voldsom interesse fra utlandet. «Det bryr meg ikke. Jeg ønsker å skrive ny kontrakt», sier han til den franske avisen Le Progres. «Jeg trives i Lyon, og hvis jeg føler dette prosjektet kan utvikle seg, kan jeg se meg selv bli værende.»
Metro

Husker du Alberto Aquilani? Den tidligere Liverpool-spilleren, som slet mye med skader under sin tid i på Anfield, er på vei til amerikansk toppfotball. 30-åringen har tilbrakt de siste årene i Fiorentina, men nærmer nå seg en MLS-klubb.
talkSPORT

Crystal Palace-manager Alan Pardew mener Yannick Bolasie, linket til blant andre Liverpool, er verdt «minst dobbelt så mye» som 10 millioner pund. «Personlig ville jeg ikke akseptert mindre enn 20 millioner pund for ham, men jeg sitter ikke i styret, og det er de som tar avgjørelsene.»
Mirror

 

Fredag 17. april

Liverpool skal forhandle med Jon Flanagan om en ny kontrakt først etter sesongen er ferdigspilt. 22-åringen, som ikke har spilt et eneste Premier League-minutt denne sesongen på grunn av en kneskade, sin nåværende avtale løper ut i sommer.
Daily Mail

Manchester United kan snappe Roma-spiller Miralem Pjanic foran snuta til Liverpool. 25-åringen fra Bosnia har vært linket til Merseyside som en «Steven Gerrard-erstatter», men italienerne ønsker rundt 37 millioner pund for ham. Nå har rivalene fra Salford hevet seg inn i kampen om signaturen til spilleren som står med 44 kamper og fire nettkjenninger for Roma denne sesongen.
Daily Mail

Torsdag 16. april

André Ayew har lyst på en overgang til Liverpool i sommer. Kontrakten hans med Marseille løper ut ved sesongslutt, og selv om en rekke klubber, deriblant lag fra Premier League, Italia og Tyskland, har vist interesse, ønsker den ghanesiske landslagsspilleren å reise til Anfield-klubben, som 25-åringen heiet på som gutt.
Daily Mail

Liverpool er blant mange klubber som står på tå hev fordi Chelsea vurderer å selge Oscar etter sesongen. Brassen har gradvis startet færre kamper for ligalederne, og det settes spørsmålstegn ved fremtiden hans hos de blå. Sammen med Liverpool er Juventus interesserte i 23-åringen. Oscar har vært i Chelsea siden 2012.
Metro

Hvis ikke italienske Inter klarer å hente Manchester City-duoen Yaya Touré og Stevan Jovetic, øyner de Lucas Leiva til sommeren. Sammen med Alex Song, på utlån i West Ham fra Barcelona, vil manager Roberto Mancini at Lucas skal danne den sentrale midtbanen i Milano-klubben.
Daily Mail

Liverpool er klare til å gi slipp på Mario Balotelli for å finansiere overgangen til Radamel Falcao i sommervinduet.
Daily Star

Det er ikke bare de røde som ønsker å hente Manchester City-spiller James Milner etter sesongen: Arsenal står klare til å gi 29-åringen et tilbud. Men London-klubben må komme med et forslag om en fireårsavtale dersom den anvendelige spilleren skal velge Emirates.
Evening Standard

Manchester United ligger an til å signere Nathaniel Clyne fra Southampton for 17 millioner pund denne sommeren. Det betyr at Liverpool må se andre veier for å erstatte Glen Johnson.
Express

Onsdag 15. april

Joel Ward har skrevet under en ny kontrakt med Crystal Palace frem til sommeren 2018, trass i at Liverpool har vist interesse for ham. 25-åringen har vært fast inventar hos Palace denne sesongen, og Brendan Rodgers hadde sett seg ut høyrebacken som en mulig erstatter for Glen Johnson.
Express

Manchester United er favoritter til å sikre seg Memphis Depay. Liverpool er også med i kampen. Spilleren vil definitivt forlate PSV denne sommeren.
De Telegraaf

Manchester City planlegger å legge inn et bud på Raheem Sterling i sommer. De lyseblå ønsker å sikre seg flere hjemmeproduserte spillere til troppen sin, og Sterling passer som hånd i hanske i så måte. Liverpool verdsetter Sterling til rundt £50M, og City tror de skal få til en handel. Liverpool kan motta et bud så snart transfervinduet åpner.
Telegraph

Tirsdag 14. april

Liverpool var representert ved sjefsspeider David Moss på tribunen da Sporting møtte Setúbal på bortebane i helga. Det var for å følge Sporting-keeper Rui Patrício (27) på nært hold. Mannen med 36 landskamper for Portugal står også på blokka til Chelsea, som i likhet med Liverpool var til stede på stadion. Kampen endte 2–1 til Sporting.
A Bola

Sampdoria viser interesse for Mario Balotelli igjen – men kun dersom spissen er villig til å gå ned i lønn. Liverpool har vært villig til å selge ham siden januar, men har foreløpig ikke funnet noen som vil betale nok. «Jeg ville signert ham», sier klubbpresidenten Massimo Ferrero. «Hvis han kommer til Sampdoria, vil han være tilbake på sin normale standard. Ingen ville plaget ham hvis han hadde brent en sjanse; han ville vært rolig og fornøyd.» Presidenten legger til at han ikke tror Balotelli er sulten lenger, men at det ville endret seg i Sampdoria.
Gazzetta TV

Arsenal og Liverpool er klare til å legge 22 millioner pund på bordet for å sikre seg Roma-angriper Juan Iturbe i sommervinduet. «Jeg tror han blir i Roma neste sesong», sier agenten  om den raske 21-åringen fra Argentina. «Men det er to lag i England som ønsker ham og er villige til å betale det Roma gjorde.»
Radio Crc

Manchester United har kastet seg inn i kampen om Burnley-spiss Danny Ings, som skal ha imponert Louis van Gaal denne sesongen. Liverpool er fortsatt interesserte i 22-åringen, men van Gaal har planer om å hente angriperen foran snuta til Merseyside-klubben.
Daily Mail

Rafael Benítez får kanskje et overraskende tilbud fra Manchester City. De regjerende mesterne vurderer nemlig å sparke Manuel Pellegrini, og den tidligere Liverpool-sjefen kan bli hentet inn som en kortsiktig løsning. Klubben fra Etihad håper imidlertid at Bayern München-trener Pep Guardiola skal bli lyseblå, men er bundet til tyskerne frem til 2016.
Daily Star

Mandag 13. april

Southampton-back Nathaniel Clyne er «smigret» over å høre om interessen fra klubber som Liverpool: «Det viser at jeg gjør det bra, og jeg har hatt en god sesong. Jeg skal bare fortsette å prestere bra.» Men 24-åringen sier han ikke har noen planer om å skifte beite nå. «Nå fokuserer jeg bare på å spille for Southampton, mine egne prestasjoner, og jeg skal la agenten ta seg av kontraktsnakkingen. Champions League-fotball er noe alle drømmer om, og forhåpentligvis klare vi å nå det med Southampton.
talkSPORT

Liverpool leder kampen om å hente Barcelona-talent Sergi Samper til sommeren. 1995-modellen klarer ikke å trengte seg inn på førstelagselleveren til katalanerne, men ønsker ikke å spille mer for B-laget. Arsenal er også interessert i spanjolen, men Samper ser ut til å akseptere Liverpools tilbud.
Fichajes.net

De engelske klubbene – inkludert Liverpool og Manchester United – som følger med på situasjonen til Edinson Cavani i Paris Saint-Germain, bes om å holde fingrene fra fatet av klubbpresident Nasser Al-Khelaifi. «Han er en spiller jeg virkelig liker. Jeg kan fortelle dere at han fortsatt er her, og spørsmålet om at han skal forlate oss, kommer ikke til å dukke opp», sier milliardæren. «Paris elsker ham, og han elsker Paris.»
Le Parisien

West Ham vil by på høyreback Carl Jenkinson, som har vært på lån hos klubben fra Arsenal hele sesongen, og kjøpe ham permanent for å holde Liverpool unna til sommeren.
Daily Star

Sjekk ryktebørsen fra forrige uke her!