Uke 36

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Torsdag 3.september

Anderlecht-talentet Samuel Bastien var på Liverpools radar, men 18-åringen havnet i stedet hos italienske Avellino på et sesonglangt lån med opsjon på kjøp. - Bastien har signert for Avellino. Vi er veldig glade. Han aksepterte vårt tilbud selv om Barcelona, Sevilla og Liverpool lurte i kulissene, sier Serie B-klubbens president Walter Taccone.
Daily Mail

Onsdag 2.september

Liverpool skal ha tilbudt Alberto Moreno til Liverpools tidligere manager Rafa Benitez på overgangsvinduets siste dag i Spania. Men Real Madrid skal ha trukket seg fra forhandlingene.
AS

Tirsdag 1. september

Denis Cheryshev ønsker å forlate Real Madrid, og 15 millioner pund er nok til å prise angriperen bort fra La Liga-giganten. Liverpool har holdt samtaler med Cheryshev, men vil få konkurranse av Valencia.
AS Diario

West Ham gjorde et sent forsøk på å sikre seg Fabio Borini. The Hammers la inn et bud på 24-åringen mens han diskuterte personlige betingelser med Sunderland. Borini hadde da allerede bestemt seg for å returnere til Wearside, og takket nei til West Ham umiddelbart.
Shields Gazette

Sunderland fullførte mandag et kjøp av Fabio Borini fra Liverpool, og tidligere i sommer kjøpte de også Sebastian Coates. Nå skal Tiago Ilori være et ønske for Dick Advocaat på Deadline Day. Dermed er det ventet at Sunderland vil forsøke å hente Ilori på lån iløpet av dagen.
Mirror

Suso kom fra Liverpool til AC Milan for ni måneder siden, men kan allerede være på vei bort fra Giuseppe Meazza-stadion. Watford skal være et mulig nytt stoppested for Jesús Fernández Sáez.
La Gazzetta dello Sport

Mandag 31.august

Liverpool kommer til å bekrefte at de har sikret seg nigerianske Taiwo Awoniyi i dag. 18-åringen kommer fra Imperial Academy i sitt hjemland, og Liverpool betaler i første omgang 800 000 pund for overgangen. Et beløp som kan stige til 3 millioner pund i henhold til prestasjonsrelaterte klausuler. Liverpool planlegger å låne ut spilleren til en tysk klubb, da tenåringen ikke kvalifiserer til arbeidstillatelse i Storbritannia ennå.
Mirror

Queens Park Rangers og Sunderland er blant klubbene som har Tiago Ilori i kikkerten. Derby er også interesserte. Ingen avgjørelse er tatt om portugiseren vil forlate Liverpool.
Daily Mail-journalist Dominic King på Twitter

Liverpool er klare til å utløse utkjøpsklausulen på Andriy Yarmolenko, som lyder på 14,5 millioner pund. Arsenal, Everton, Barcelona og Borussia Dortmund viser også interesse for ukraineren.
Tuttomercatoweb

Inter kan komme til å gi Sunderland konkurranse om Fabio Borini dersom Sampdoria avslår Milano-klubbens bud på Eder.
Gazzetta dello Sport

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER