Uke 39

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 27.september

Liverpool så den kroatiske midtbanespilleren Marko Rog i aksjon igjen forrige uke. Rog var på Liverpools radar når han var i Hajduk Split, men Anfield-klubben bestemte seg for å vente til spileren utviklet seg mer, så de kjempet ikke med Dinamo Zagreb om hans signatur. Klubbspeider Barry Hunter så Rog i aksjon for Dinamo mot Split i forrige uke, og det kan skje noe i januar dersom Dinamo ikke går videre fra gruppespillet i Champions League.
Liverpool Echo

Både Liverpool og Chelsea vurderer å hente målvakten Victor Valdes fra Manchester United.
ESPN

Jürgen Klopp kan komme til å ta over managerjobben i Liverpool, men vil bare gjøre det om systemet med en transferkomité blir vraket. Klopp ønsker også forsikringer om at han er ønsket av alle i klubbhierarkiet.
Daily Mail

Liverpools eiere har vært i kontakt med både tidligere Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp og tidligere AC Milan, Chelsea og Real Madrid-manager Carlo Ancelotti. Toppledelsen i Liverpool er splittet i om man skal avskjedige Brendan Rodgers eller ei. Ancelotti fortalte Liverpool at han ikke er tilgjengelig før i desember, mens Klopp skal være villig til å komme umiddelbart. Men det vil ikke skje uten at Liverpool taper stygt på Goodison Park neste helg.
Sunday Express

Lørdag 26.september

Ryktene om at tidligere Napoli og Inter-trener Walter Mazzarri blir vurdert som en mulig erstatter for Brendan Rodgers i Liverpool er falske.
Gazzetta World

Brendan Rodgers har mistet tålmodigheten med Simon Mignolet, og Liverpools transferkomite har startet jakten på en ny keeper.
Daily Mail

De franske mestrene Paris St Germain ønsker å kjøpe Liverpools midtbanespiller Jordan Henderson i januarvinduet.
Sport Bild

Fredag 25.september

Ifølge rapporter i Italia har den tidligere Inter-manageren Walter Mazzarri flydd til England for å møte Liverpool. Brendan Rodgers er under press, og Italia 24 News rapporterer at 53-åringen var på Ryan Airs fly kl. 10.10 i morges fra Pisa til Liverpool. De har lagt ved dette bildet fra avgangshallen. Han skal være en aktuell kandidat dersom Rodgers mister jobben.
Football-Italia

Liverpool vurderer å låne ut Divock Origi i januar-vinduet, og Norwich sies å være ivrige på å sikre seg belgieren for andre halvdel av sesongen.
Express

Torsdag 24.september

Jürgen Klopp ønsker seg en jobb i Premier League, og Liverpool-ryktene tiltar i styrke. Liverpool har ikke kontaktet Klopp eller hans representanter direkte, og har så langt ikke offentlig sådd tvil omkring Brendan Rodgers sin fremtid.
Telegraph

Jürgen Klopp har avslørt at han er interessert i å ta en jobb i Premier League dersom klubben er den rette for ham. Nyheten vil gi Liverpool-fansen et løft. De er desperate etter at tyskeren skal ta jobben til Brendan Rodgers.
Express

Liverpool-eierne Fenway Sports Group har allerede bestemt seg for å bytte ut Brendan Rodgers, men Jürgen Klopp blir ikke hans erstatter.
talkSPORT

Liverpool eller Arsenal kan komme til å kjøpe Birmingham-vingen Demarai Gray for bare 3,5 millioner pund i januar. 19-åringen linkes stadig til en overgang til en Premier League-klubb, og både Liverpool og Arsenal rapporteres å være interesserte. Bayern München skal også holde et øye med Gray. Birmingham takket nei til et bud på over 5 millioner pund fra Bournemouth i sommer, men midtbanespillerens utkjøpsklausul senkes til 3 millioner pund neste sommer, og dermed kan han være tilgjengelig for 3,5 millioner pund i vinter.
Express

Onsdag 23.september

Liverpool planlegger å sparke manager Brendan Rodgers og erstatte ham med tidligere Chelsea og AC Milan-manager Carlo Ancelotti, og har allerede hatt samtaler med italieneren. Ancelotti har vært arbeidsledig siden han forlot Real Madrid etter 2014/15-sesongen. 56-åringen har vært manager siden 1995, og har vunnet 17 store trofeer i løpet av sine 20 år i yrket.
Daily Star

Tirsdag 22.september

Xabi Alonso og Javier Mascherano etterforskes for angivelig skatteunndragelse i Spania. De to tidligere Liverpool-spillerne etterforskes for ting som har skjedd mens de spilte for henholdsvis Real Madrid og Barcelona. Alonso etterforskes for skatteunderdragelse i 2010, mens Macherano for 2011 og 2012. Alonso avviser all skyld på Twitter, og mener han har betalt alt han skal. Lionel Messi har tidligere vært under lupen til de spanske skattemyndighetene, og hans sak kommer snart opp for retten.
Telegraph

Fenerbahce skal ha ønsket å hente Divock Origi i sommer, og nå kobles de til belgieren igjen. Ifølge rapporter fra Tyrkia skal klubben som også har Lazar Markovic på lån være interessert i å hente Origi i januar. 
Liverpool Echo

Mandag 21.september

Divock Origi ligger an til å bli sendt på et nytt utlån, melder belgisk presse. 20-åringen har bare spilt et kvarter Premier League-fotball denne sesongen, og han var ikke med i troppen som møtte Norwich søndag. Liverpool skal ha avslått et lånetilbud fra Fenerbahçe i sommer, men situasjonen kan være en annen i januar. Daniel Sturridge, Christian Benteke og Danny Ings er alle foran i spisskøen. Origi var lånt ut til Lille hele forrige sesong.
Daily Mirror

Barcelona er interessert i kvalitetene til Philippe Coutinho, som har imponert ikledd Liverpool-trøye særlig dette kalenderåret. De røde har imidlertid ingen planer om å selge den populære brassen, og under forrige sesong skrev landslagsspilleren under på en kontraktsforlengelse til 2020.
Fichajes.net

I november kan det være duket for et møte mellom Liverpool-eierne og den tyske manageren Jürgen Klopp, som forlot Borussia Dortmund i sommer. Klopp var linket til Liverpool også i sommer, men Fenway Sports Group valgte å stå bak Rodgers.
Daily Express

Mario Balotelli kan komme til å ha kostet Liverpool omkring 30 millioner pund når tallene regnes sammen. Det inkluderer overgangsbeløpet fra AC Milan og lønningene til italieneren, som nå er lånt tilbake til nettopp AC Milan.
The People

Les forrige ukes ryktebørs her!