Uke 46

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 15. november

Liverpool skal angivelig være interessert i å hente tilbake Xabi Alonso neste sommer. Det blir påstått at spanjolen ikke vil fornye kontrakten med Bayern München, og han dermed vil være tilgjenglig på free transfer. Dermed lanseres Liverpool som et mulig alternativ for 33-åringen. Alonso spilte 210 kamper for Liverpool i sin forrige periode i klubben.
Tuttomercatoweb
 
Manuel Lanzini, som er på lån i West Ham er en annen spiller Liverpool skal ha under vurdering. 22-åringen er på sesonglag lån fra Al-Jazira.
Bleacher Report

Lørdag 14. november

Liverpool skal være interessert i det 19 år gamle stortalentet Leroy Sane fra Schalke, som Jürgen Klopps første signering for klubben. Liverpool skal angivelig ha fått avslag på et bud på 11 millioner pund for Sane i sommer.  Til nå denne sesongen har den offensive midtbanespilleren scoret fem mål på fem kamper. 
Bild
 
 
Ilkay Gundogan blir også linket til Liverpool igjen. Borussia Dortmund-stjernen skal være veldig interessert i å spille for Klopp igjen. Juventus skal også være interessert i spilleren, og skal angivelig forberede et bud på 15 millioner pund for spilleren. 
Tuttosport
 
Empoli sier på sin side at de ikke har planer om å selge Riccardo Saponara, som også er linket til Liverpool og Juventus. Saponara har scoret fire ganger for Empoli i Serie A. – Vi vil ikke selge noen under vintervinduet, sier sportsdirektør Marcello Carli.
Calciomercato

Torsdag 12. november 

Liverpool og Jürgen Klopp skal vurdere å gå for Cristian Tello etter denne sesongen. Den høyreiste flankespilleren som går mer for fart og kraft enn smidig teknikk, har gjort det bra på utlån hos Porto, fra Barcelona, og Klopp ventes å være på utkikk etter en ving som har hurtighet og kan score mål.
Esporte Interativo (Brasil)

Det som startet som ville rykter om Robert Lewandowski til Liverpool, har ikke akkurat blitt tonet ned av hans agent Maik Barthel. I et intervju sier Barthel: – Det ville vært feil å si at det ikke er noen interesse, før han la til at Robert selvsagt har kontrakt med Bayern München. Men agenten har i hvert fall sørget for at ryktene nå vil dukke opp jevnlig fram til nyttår. 
Bild

Onsdag 11. november

Liverpool-sjef Jürgen Klopp er ute etter å styrke keeperplassen, og Marc-André ter Stegen fra Barcelona seiler opp som et klart alternativ. Den spanske storklubben veksler mellom tyskeren, som står i Champions League-kamper, og ligakeeperen Claudio Bravo, men 23-åringen er motivert for å skifte klubb og spille seriefotball igjen. Problemet for den tidligere Borussia Mönchengladbach-målvakten er prisen. Barça har satt en utkjøpsklausul på vanvittige 80 millioner euro, noe som vil komplisere forhandlingene.
Fichajes.net

Mandag 9. november

Trioen Manchester United, Liverpool og Tottenham vil alle ha Newcastle-angriper Ayoze Perez i januar.
Chronicle

Jürgen Klopp har bedt Liverpool-ledelsen ta formell kontakt med Barcelona angående vingen Cristian Tello. Klopp mener at Tello vil være en god tilvekst til sin tropp, og Barcelona er villige til å lytte til bud på 24-åringen. Tello er for tiden utlånt til Porto, men er under kontrakt med Barcelona til juni 2018 og har en utkjøpsklausul på 18 millioner pund. Porto har en opsjon på å gjøre overgangen permanent etter denne sesongen, men det synes å være små sjanser for at Tello forblir i Portugal.
Fichajes

Bookmakerne holder Liverpool som store favoritter til å sikre seg Marco Reus, om tyskeren velger å forlate Borussia Dortmund i januar.
Metro

To unge nigerianske spillere, Kelechi Nwakali og Victor Osimhen imponerte under U17-VM, som Nigeria vant. Nå er Liverpool, Arsenal og Tottenham ute etter duoen. Spissen Osimhen gjorde 10 mål i turneringen, mens playmaker Nwakali ble kåret til turneringens beste spiller.
Daily Star

Ryktene om Alexandre Pato til Liverpool fortsetter, og nå skal klubbene ifølge Corinthians-sjef Robero de Andrade «i prinsippet være enige om en avtale». – Noen få detaljer mangler, men Klopp vil ha forsterkninger og for Pato er Premier League et nytt springbrett, siteres han på.
Tutto Mercato Web.

Chelsea, Manchester United og Liverpool skal alle være blant klubbene som følger den danske U19-spissen Emre Mor. Mor er forventet å forlate FC Nordsjælland i januar. 
The Guardian

Real Betis sin midtbanespiller Dani Ceballos hevder på sin side at det ikke har vært noen kontakt mellom han og verken Arsenal, Liverpool eller Real Madrid, som det har gått rykter om. 19-åringen har nylig signert kontrakt til 2020 for å få slutt på ryktene.
IBT

Se forrige ukes ryktebørs her