Uke 50

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 13. desember

Dries Mertens har vært i god form denne sesongen med seks mål på 14 kamper for vingen. Det skal gjøre at Napoli ønsker å fornye hans nåværende kontrakt som løper ut i 2018. 28-åringen vegrer seg imidlertid for å binde seg ytterligere og Liverpool og Inter er to klubber som følger situasjonen nøye
CalcioMercato

Alexandre Pato
har vært satt i forbindelse med Liverpool flere ganger. Nå er den 26-årige brasilianeren blitt sitert på at han ønsker å fortsette sin karriere i England. Angående kamerater i Premier League skulle de helrøde ligge godt an. "Jeg har snakket med Willian, Firmino, Coutinho og David Luiz", sier Pato. "Jeg mener brasilianere kan spille der."
Daily Telegraph

Lørdag 12. desember

Ny kontrakt for Simon Mignolet eller ikke, Liverpool og Manchester United skal være interessert i Englands reservekeeper Jack Butland (22). "Det er vanskelig å vurdere", sier tidligere lagkamerat i Stoke, Thomas Sørensen, om han tror Butland vil la seg lokke av storklubbene.
Fourfourtwo.com

Den anerkjente eksperten på tysk fotball, Raphael Honigstein, mener midtstopper Neven Subotic (26) er det mest sannsynlige kjøpet dersom Jürgen Klopp går tilbake til sin gamle klubb Borussia Dortmund. "Han er det opplagte valget, ganske enkelt fordi han er tilgjengelig og Liverpool behøver mer bredde i stallen."
The Sport Review (BT Sport)

Fredag 11. desember

Kontrakten til 19-årige Ola Aina løper ut etter denne sesongen og Liverpool skal være en av flere klubber som følger situasjonen nøye, inkludert Napoli og Borussia Dortmund. Backen har vært innom England U21 og kan også benyttes som ving.
Daily Express

Torsdag 10. desember

Overgangen til Kevin Grosskreutz fra Borussia Dortmund til Galatasaray ble ikke godkjent av FIFA i sommer da papirer ble mottatt for sent. 27-åringen vil er derfor ikke være tilgjengelig til å spille før 1.januar. Nå hevder tyrkiske kilder at spilleren er enig om en overgang til Liverpool. Det skal være snakk om et overgangsbeløp på 2.5 millioner euro, eller 1.8 millioner pund. Grosskreutz, som har bra trykk i høyrefoten, kan spille på begge flankene og har også kamper som back. Han var med i VM-troppen til Tyskland i 2014.
Tavkim

Onsdag 9. desember

Den serbiske stopperen Neven Subotic fra Borussia Dortmund, som har jobbet med Jürgen Klopp i både Dortmund og Mainz, er stadig nærmere en overgang til Liverpool, melder BILD. Den tyske storavisen hevder det er 60 prosent sjanse for at 26-åringen hentes til Anfield i januar. Selv ønsker Subotic mer spilletid, og en overgang til Liverpool kan koste de røde rundt 3,5 millioner pund.
BILD

Tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso (34) kommer ikke til å forlate Bayern München ved sesongslutt, ifølge klubbdirektør Karl-Heinz Rummenigge (60). Kontrakten hans løper ut neste sommer, og det er blitt spekulert i fremtiden til den elegante midtemannen fordi partene ennå ikke har åpnet samtalene om en forlengelse, men Rummenigge sier ryktene er feil. – Jeg hadde nylig en prat med Xabi. Han føler seg veldig bra i Bayern München og i byen München. Han signaliserte at han er interessert i å bli værende. Ryktene om at han vil dra, stemmer ikke, sier 60-åringen.
BILD

Tirsdag 8. desember

Barcelona er i ferd med å kapre Liverpools overgang for Alexandre Pato fra Corinthians. La Liga-klubben håper å sikre seg spissen på lån i januar, med mulighet til å gjøre overgangen permanent til sommeren.
El Mundo Deportivo

Tottenham leder kampen mot Liverpool, Arsenal og Manchester United om «den nye Ashley Cole», Walsalls venstreback Rico Henry. Spurs har kommet med en formell henvendelse på forsvarsspilleren etter hans gode prestasjoner i League One denne sesongen, og har bedt Walsall sette en prislapp på 18-åringen.
Express

Liverpool har startet samtaler med Borussia Dortmund om en overgang for midtstopper Mats Hummels. 26-åringen skal være misfornøyd med tilværelsen i Bundesligaklubben etter at Jürgen Klopp forlot Dortmund.
Itasportpress

Garry Monk sine dager synes å være talte på Liberty Stadium, og nå vurderer Swansea å hente tilbake tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers.
Daily Star

Liverpool har kontaktet Paris Saint-Germain angående vingen Lucas Moura, og Anfield-klubben har allerede startet samtaler med spilleren om en potensiell overgang. Den 23 år gamle brasilianeren skal ikke være fremmed for tanken om å flytte på seg.
Le 10 Sport

Mandag 7.desember

Liverpool vurderer et bud på 25 millioner euro for Fiorentina-spissen Giuseppe Rossi i januar. 28-åringen var ute med en kneskade hele forrige sesong, og har slitt med å spille seg inn på laget til Serie A-klubben igjen denne sesongen. Den italienske landslagsspilleren gjorde imidlertid 16 mål på 21 Serie A-kamper i 2013/14-sesongen.
ItaSportPress

Arsenal og Liverpool har speidere som følger det lovende Leicester-talentet Ben Chilwell. Venstrebacken er kaptein for England U20, og spiller for tiden på lån hos Huddersfield Town. Liverpools Barry Hunter og Arsenals Steve Rowley var begge tilstede på St Andrews da Huddersfield vant 2-0 over Birmingham på lørdag. Arsenal skal allerede ha fått avslag på et bud på 18-åringen, men vil fornye interessen til sommeren. Chilwell debuterte for Leicesters førstelag i en ligacupkamp mot Hull i oktober. Han vil returnere fra lånet i Huddersfield i januar.
Telegraph

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som følger Barnets 16 år gamle ving Daniel Cheema. Tenåringen har gjort 16 mål for Barnets juniorlag denne sesongen. Forrige sesong gjorde han 20 mål på 26 kamper for Barnet U16. Cheema har trent med Barnets førstelag et par ganger. Liverpool, Everton, Sunderland, Swansea, Norwich og West Ham følger alle utviklingen til vingen. Det samme gjør Championship-klubbene Wolves, Reading, Brentford og Charlton.
Teamtalk

Liverpool er kommet langt i samtalene med tidligere AC Milan-spiss Alexandre Pato. Den brasilianske landslagsspilleren interesserer også Manchester United, Arsenal og Tottenham.
Don Balon

Mats Hummels og Marco Reus rapporteres å være interesserte i en gjenforening med Jürgen Klopp i Liverpool.
BuzzSport

Liverpool-manager Jürgen Klopp er på jakt etter Røde Stjerne Beograds midtbanespiller Marko Grujic. Speidere fra Manchester City, Manchester United, Wolfsburg og Feyenoord fulgte også Grujic i søndagens 7-2 seier over Cukaricki. 19-åringen scoret etter bare 13 minutters spill, og gjorde dermed sitt femte mål for sesongen.
ClubCall

Liverpool kjemper med Arsenal om Inter-spissen Mauro Icardi, men Liverpool tror de har et trumf-kort i manager Jürgen Klopp.
Fichajes

Liverpool og Chelsea er blant klubbene som kjemper om Charlton-talentet Ademola Lookman. Manchester City, Arsenal, Tottenham og Brighton er også ute etter 18-åringen. Tenåringen kan spille både ving og spiss, og har hatt en kometkarriere. Han spilte fotball i parker med Waterloo FC før han ble plukket opp av Charlton i 2014. Han debuterte for Charlton mot MK Dons i forrige måned, og har startet lagets tre siste kamper. Lookman har gjort 16 mål for Charlton U18 og U21 denne sesongen. London-klubben ønsker å skrive en ny langtidskontrakt med stortalentet sitt, men Manchester City ønsker å kjøpe ham allerede nå i januar, for så å låne ham tilbake til Charlton. De andre storklubbene vurderer også bud på 18-åringen etter nyttår.
Mirror

Real Madrid kan komme til å stikke kjepper i hjulene for Liverpools forsøk på å hente Xabi Alonso tilbake til Liverpool. Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez har nemlig kastet seg inn i kampen om Alonso, og vil forsøke å hente 34-åringen tilbake til Real.
Telegraph

SE FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER!