– Det endte dårlig mellom oss

Fabio Borini er ikke lenger på talefot med Brendan Rodgers etter det som skjedde i den siste delen av hans Liverpool-karriere.

Brendan Rodgers hadde et nært forhold til Fabio Borini etter at de to jobbet sammen både i Chelsea, Swansea og Liverpool. Men da italienerens karriere i Liverpool gikk mot slutten ble alle tidligere bånd mellom de to brutt.

– Vi snakker ikke samme lenger. Det er synd. Det endte dårlig mellom meg og han, det var ikke slik jeg ønsket det, sier Borini i et intervju med The Guardian. 

Forholdet ble dårligere da Borini kom tilbake etter sitt suksessfulle låneopphold i Sunderland i 2013/2014-sesongen.

– Forsøkte å presse meg bort

Borini hadde da tilbud om å gå på permanent overgang til klubben for 14 millioner pund, men insisterte heller på å bli værende i Anfield-klubben.

Etter hvert ble forholdet mellom Rodgers og Borini så dårlig at han fikk beskjed om at han ikke fikk trene med resten av laget.

– Jeg er en stolt person. Men etter hvert skjønte jeg at det ikke var noen fremtid der, og at jeg bare måtte akseptere det. Å trene alene var aller vanskeligste, og de forsøkte å presse meg bort, og tvinge meg til å ta en beslutning om å dra.

Tilsammen fikk Borini bare 15 kamper fra start, og 23 som innbytter for Liverpool. Tre scoringer ble det tilsammen.

Tenker på Hillsborough-familiene

– Kanskje fikk jeg ikke så mange sjanser som jeg fortjente, men verden tar ikke slutt om man forlater Liverpool. Nå er jeg veldig lykkelig her. Jeg har vært i for mange klubber, har gjort for mange endringer, så jeg ønsker å bli i Sunderland og ha stabilitet, sier han.

Selv om han er bitter på det som skjedde den siste tiden i Liverpool har han fortsatt gode følelser for menneskene på Merseyside.

– Å kjempe i 27 år for å rette opp i noe galt er utrolig. Det er en stort å oppnå for alle familiene og hele byen. Det er et fantastisk sted, sier han med referanse til Hillsborough-juryens kjennelse. 

LES OGSÅ: Sturridge: – Ville aldri sagt at jeg skal være i Liverpool til jeg dør