Å starte på nytt med Sturridge

Jürgen Klopp sier Daniel Sturridge er en av de mest talentfulle spillere han har arbeidet med. Nå ønsker han å se fremover sammen med sin superspiss.

- Det som er kult er at det nå er en helt uinteressant statistikk, sier Klopp til Liverpool Echo da han blir konfrontert med at Daniel Sturridge bare har startet 13 av sine 96 siste kamper.

- For øyeblikket er han tilbake i trening og han har vært med i en av de to siste kampene, slik at det blir 50 prosent. Det er ikke så ille!

- Daniel kom innpå mot West Ham. Vi prøvde å vinne kampen i løpet av 90 minutter og planen var at han skulle spille 40 minutter, og det endte med at det ble 70 inkludert ekstraomganger.

- Han måtte komme seg dagen etter, men han er fortsatt i en bra forfatning. Det er klart at han ikke er 100 prosent etter en slik skade, men han føler seg bra og det er fint.

- Det ville være tåpelig å alltid la det ligge en skygge ved å tenke på fortiden. Forhåpentligvis kan han nå arbeide over de neste ukene og være tilgjengelig for oss.

- For Daniel er fotball hva sykling er for oss andre, det er noe han aldri glemmer. Han vil alltid vite hvordan han skal spille, fotball ser så lett ut for ham, det er det fysiske det vil stå på.

- Vi har en kamp på søndag, så på torsdag, deretter har vi den første frihelgen siden 1967 eller noe slikt, og så en kamp til i Europa League før det er finale i Capital One Cup.

- Vi står derfor foran mange kamper og vi må justere spilletiden. Vi må se om vi kan forbedre den fysiske formen til spillerne, spesielt for de som ikke har vært involvert i normal trening de siste ukene, og benytte dem så ofte vi kan.