Derfor valgte Götze å bli værende i Bayern

Tysklands landslagssjef, Joachim Löw, letter på sløret rundt valget som Mario Götze har tatt.

Götze var lenge sterkt linket til en gjenforening med Jürgen Klopp i Liverpool, men landslagssjef Löw tror en lang prat med Bayern Münchens nye manager, Carlo Ancelotti, ble utslagsgivende når Götze nå synes å ha bestemt seg for å fortsette karrieren i Bayern.

– Jeg har stadig vært i kontakt med Mario, og han har holdt meg informert hele tiden, uttalte Löw under en pressekonferanse i dag.

– Han hadde en lang samtale med Ancelotti, og jeg tror det har vært skrevet mye rart om akkurat den samtalen. En trener kan aldri gi noen garantier, og Ancelotti fortalte Mario at alle starter med blanke ark under ham.

– Mario hadde andre tilbud, men jeg følte hele tiden at hjertet hans banket for München, og han ønsker å bevise at han kan bli fast inventar på laget der.

– Han fortalte meg at han ønsker å bli værende i München, hvor han vil forsøke å ta vare på de sjansene den nye manageren gir ham. Jeg tror det er en god avgjørelse, fordi han da følger sin egen mavefølelse. Det er den riktige avgjørelsen for ham.  

LES OGSÅ: – Götze blir i Bayern