Dortmund slo tilbake

Liverpools motstander i Europa League på torsdag vant viktig Bundesliga-kamp, men har skader på to sentrale spillere.

Borussia Dortmund, Liverpools motstander i Europa League på torsdag, vant 3-2 over Werder Bremen i går, etter å ha ligget under med 2-1 et kvarter før slutt.

Pierre-Emerick Aubameyang ga vertene ledelsen åtte minutter etter pause på Signal-Iduna Park, men Werder Bremen kom sterkt tilbake og tok ledelsen etter to kjappe scoringer av Alejandro Galvez (69.min) og Zlatko Junuzovic (74.min).

Men Dortmund ga aldri opp, og innbytterne Shinji Kagawa (77.min) og Adrian Ramos (82.min) scoret like etter at de hadde entret banen, og sørget for at gultrøyene fikk en god generalprøve foran møtet med Liverpool på samme arena.

Dormtund stilte følgende lag mot Bremen: Bürki, Bender, Piszczek, Ginter, Schmelzer (Ramos 80), Mkhitaryan, Reus (Pulisic 80), Castro, Weigl, Durm (Kagawa 74), Aubameyang.
Ubenyttede reserver var: Weidenfeller, Joo-Ho, Leitner, Sahin.

Det er verdt å merke seg at Ilkay Gundogan og Neven Subotic ikke var i kamptroppen mot Werder Bremen. Duoen er skadet. Subotic skal være ute for sesongen, og det er også lite trolig at Gundogan rekker Liverpool-kampen.