Express: Götze er transfermål nummer en

Velinformerte Paul Joyce i Express letter på sløret når det gjelder Liverpools transferplaner for sommeren.

Joyce skriver at Liverpool kommer til å gjøre alt som står i deres makt for å sikre seg sitt fremste transfermål for sommeren, som er Bayern Münchens Mario Götze. Jürgen Klopp har sin tidligere elev fra tiden i Borussia Dortmund øverst på blokka.

LES OGSÅ: – Mario er en ekstraordinær spiller

Götze kommer til å forlate Bayern i sommer, da han ikke inngår i den nye manageren, Carlo Ancelotti, sine planer for neste sesong.

Joyce skriver at Liverpool allerede har begynt prosessen med å overtale Götze om å komme til Merseyside, i stedet for å returnere til Borussia Dortmund, og journalisten hevder at Anfield-klubben vil gjøre alt som står i deres makt for å sikre seg tyskeren.

LES OGSÅ: – Ring meg, om du vil ha meg

23-åringen verdsettes til rundt 20 millioner pund av Bayern.

Dembélé gikk til Bundesliga

Ifølge Joyce kjempet Liverpool også om underskriften til det franske stortalentet Ousmane Dembélé, men i ettermiddag bekreftet Borussia Dortmund på sine nettsider at de har sikret seg 18-åringen.



«Speidere fra Anfield-klubben har fulgt Dembélé jevnlig, men Dembélé har indiktert at han foretrekker en overgang til Bundesliga, og dermed er Dortmund favoritter til å få i stand en avtale som kan koste dem så mye som 28 millioner pund», skriver Joyce.

Tyskerne skriver at begge parter velger å holde alle detaljer om overgangen hemmelig, men opplyser at Dembélé har skrevet under på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2021.

Benteke på vei ut

Joyce melder videre at han forventer at Christian Benteke vil forlate Liverpool i sommer. Benteke gjorde sitt tiende mål for sesongen mot Chelsea i går kveld, men belgieren vet han stiller bak Daniel Sturridge, Divock Origi og Danny Ings i spisskøen på Anfield neste sesong.

Express-journalisten skriver at West Ham leder an i jakten på Benteke.