Fansen får trolig kjøpe setene

Bare tre kamper igjen med gamle Main Stand.

550 ansatte i byggefirmaet Carillion er inne i uke 74 av byggingen av Liverpools nye Main Stand, som vil tilføre Anfield 8500 nye seter. Prosjektet er estimert til å vare i 88 uker før den nye tribunen kan tas i bruk i starten av neste sesong.

Liverpool Echo melder at de første røde setene ble installert høyt oppe på den nye tribunen i dag. De bakerste setene, på nivå seks, er eksakt 40 meter over bakkenivå.

Nå gjenstår det bare tre kamper på Anfield før setene på den gamle Main Stand vil bli fjernet. Lokalavisen skriver at supporterne trolig vil få sjansen til å kjøpe de gamle setene, før man starter arbeidet med å fjerne taket over den gamle tribunen.

Starter sesongen på bortebane

Arbeidet med å fjerne taket på den gamle tribunen vil foregå fra innsiden av stadion, noe som betyr at gressmatta må beskyttes under prosessen. Det forventes at dette arbeidet vil ta fem uker, hvor det vil jobbes døgnet rundt fordelt på to skift.

Nye flomlys er også en del av prosjektet, og disse kan allerede skimtes inne på stadion.

Planen er at alle de nye setene skal kunne tas i bruk fra første hjemmekamp neste sesong. Liverpool har søkt Premier League om å få starte sesongen med to bortekamper.