Frydet seg over sin andre ligakamp fra start

Kevin Stewart begynner å bli husvarm på førstelaget.

Kevin Stewart spilte sin andre Premier League-kamp fra start da Liverpool gjestet Bournemouth i går. Han spilte også fra start i forrige ligakamp, 4-1 seieren over Stoke på Anfield.

– Det er langt til Bournemouth, så det var spesielt at så mange av våre fans kom helt hit for å støtte oss. Vi gikk bort og klappet til dem etterpå. Det var det minste vi kunne gjøre etter den lange reisen de hadde hatt. Jeg er veldig glade for at vi klarte å gi dem en seier etter en slik lang reise, sier Stewart til Liverpoolfc.com.



– Det var en veldig tøff kamp. Jeg syntes den var tøffere enn den forrige. Det var fysisk tøffere, og det ble mye løping. Men jeg syntes vi fortjente seieren, fortsetter midtbanespilleren.

LES OGSÅ: – Vi var bedre enn jeg trodde

– Guttene kjempet veldig hardt. Det var synd at vi ikke klarte å holde buret rent, men det var en fin scoring av dem. Jeg er veldig stolt av alle guttene som var med på å sikre oss seieren.

Har gått gradene sammen

Stewart hadde flere unge spillere ved sin side i gårsdagens kamp.

– Vi har jobbet mye sammen. Vi har vokst opp sammen, og kjempet de samme kampene. Nå forsøker vi å få spilletid i Premier League, slår London-gutten fast.

– Vi har spilt sammen på U21-laget, og derfor er det veldig spesielt å få spille sammen for førstelaget, og ekstra hyggelig ble det fordi vi vant.

– De eldre spillerne var til stor hjelp for oss alle. De snakker til oss hele tiden. De har vært med på dette før, og vet hva vi trenger av hjelp. De gjorde det veldig bra.

– De sørger for at vi aldri blir satt i vanskelige situasjoner, og forsøker å gjøre det lett for oss. I forsvaret snakket Kolo Toure til oss hele tiden, både før, under og etter kampen. Det er til stor hjelp.

LES OGSÅ: Sturridge stjal showet