Ingen nye skadeproblemer

Jürgen Klopp rapporterer at troppen er i god forfatning foran returkampen mot Borussia Dortmund.

Liverpool-manageren opplyste at han ikke hadde noen nye skader å berette om etter 4-1 seieren over Stoke.

Langtidsskadede spillere som Jordan Henderson, Christian Benteke, Danny Ings, Jordan Rossiter og Joe Gomez er selvsagt utilgjengelige, mens Jon Flanagan ikke er tatt med i Europa League-troppen.

– Alle de andre spillerne er friske og raske. Vi har ikke fått noen nye skader etter Stoke-kampen. Jeg har i alle fall ikke hørt om noe, så alt er greit, uttalte Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– I en perfekt verden er alle spillerne i sin beste form. Du må alltid ha mer enn 11 spillere, og det er alltid vanskelige avgjørelser som skal tas. Jeg er i en situasjon der du som manager står i fare for å gjøre feil, for alle spillerne du har tilgjengelig er i god form. Men dette er gode nyheter.

– Det er ikke så vanskelig å ta ut laget

– Jeg føler likevel ikke at det skal bli så veldig vanskelig å ta ut laget. Det er vanskeligere for spillerne som ikke kommer med på laget å akseptere dette, for de føler seg i god form og har selvtillit. Dersom du ikke kommer med på laget, eller ikke en gang i troppen, er det et problem.

LES OGSÅ: – Vi er på deres nivå

– Det er ikke noe problem for meg at jeg akkurat nå ikke vet hvem jeg skal benytte i denne kampen. Vi har mer enn 11 spillere, ja mer enn 16 spillere, i god form, og det er godt nytt. Det er det hele.

– Dere får svaret i morgen

Mot Stoke i helgen noterte både Daniel Sturridge og Divock Origi seg på scoringslista. Klopp fikk spørsmål om hvilken formasjon han kom til å benytte mot Dortmund.

– Vi vil ha alle målscorerne i Liverpool FC ute på banen, og så håper vi at Dortmund ikke vil oppdage dette, eller noe slikt, spøkte Liverpool-manageren.

– Formasjonen er ikke så viktig. Vi har flere ulike muligheter når det gjelder å komponere startoppstillingen. Vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse ennå, for vi har bare hatt tre dager etter forrige kamp, så vi må vente på den siste informasjonen, og så vil vi ta ut laget til i morgen.

– Vi må vise at vi er godt forberedt. Det er det eneste. Det handler ikke om hvor mange spisser du har ute på banen. Dere får vente til i morgen kveld. Da får dere svaret.

LES OGSÅ: Håper på mer trøkk på tribunene enn i Dortmund