Ings-prisen klar før helgen

Danny Ings møtte selv for komiteen som skal sette prislappen på han.

Liverpool forventer å få skriftlig svar på hvor mye de må betale i kompensasjon til Burnley for Danny Ings i løpet av de neste 48 timene, skriver James Pearce i Liverpool Echo i 12-tiden onsdag.  

Høringen rundt prissettingen ble holdt på tirsdag.

Liverpools administrerende direktør Ian Ayre måtte trekke seg fra høringen, fordi han heller ønsket å være tilstede under Hillsborough-avgjørelsen i Warrington.

Danny Ings møtte i det som kalles Professional Football Compensation Committee (PFCC) sammen med klubbens advokat Jonathan Bamber.

Liverpool skal ha lagt fram en rekke «bevis» for at prisen på Ings bør ligge på rundt 6 millioner pund, mens Burnley insisterer på at verdisettingen på 23-åringen bør være på rundt 10 millioner pund.

400-500 sider lagt fram 

Den største summen som tidligere er blitt idømt av komiteen er 8,5 millioner pund da Daniel Sturridge gikk fra Manchester City til Chelsea.

Ings forlot Burnely på free transfer i fjor sommer, men fordi han er under 24 år har klubben krav på kompensasjon. Denne har ikke klubbene klart å bli enige om seg imellom.

Ifølge Burnley-sjef Dave Baldwin, skal det ha blitt lagt fram dokumenter på 400-500 sider med vitneforklaringer, beviser og spilleranalyser i saken bare fra Burnleys side.

LES OGSÅ: Ings på vei mot overraskende raskt skadecomeback