Lucas ute i 5-6 uker

Les hva Jürgen Klopp hadde å si under dagens pressekonferanse, i forkant av kampen mot Crystal Palace på søndag.

Her er de viktigste punktene som Jürgen Klopp snakket om under pressekonferansen i ettermiddag:

Om en europeisk superliga:

– Dette vet jeg ikke noe om. Du må nesten fortelle meg hva jeg skal si. Jeg har hørt at det har vært et møte mellom toppklubbene, men vet ikke noe mer.

Om manglende stabilitet:

– Stabilitet har ikke vært vår hobby frem til nå. Vi må forsøke å bli mer stabile, og holde oss inne i kampen om topp-plassene. Nå er det Crystal Palace, og jeg har ikke glemt at vi tapte den første kampen. Vi må ta poeng i denne. Vi er inne i den viktigste perioden av sesongen nå. Vi har ikke det beste utgangspunktet, men vi vil forsøke å få til noe.

Om taklingen av Jon Flanagan på Raheem Sterling:

– Jeg liker Jon Flanagan, og har heller ingen problemer med Raheem Sterling. Jeg kjenner ham ikke. Dette er ikke noe problem. Vi fikk en god start på kampen. Kanskje kunne vi vunnet uten Flannos takling også?

Om Crystal Palace:

– Yannick Bolasie forandret nesten hele kampen sist. Han er en kvalitetsspiller. Jeg kjenner til situasjonen til Crystal Palace. De forsøker alt for å forandre på den situasjonen. Jeg kjenner Crystal Palace fra den første kampen. Det er ikke dit du reiser for å få de lette poengene. Vi må være klare for denne kampen også.

Om skader:

– Skaden til Lucas Leiva er dessverre litt mer alvorlig enn vi trodde. Jeg vet ikke hvor lenge han blir ute, men 5-6 uker kanskje. Det dreier seg om en lårskade. Mamadou Sakho trente litt i dag, men ikke mye. Det var hans første økt siden søndag. Daniel Sturridge trente helt normalt i går. Jeg vet ikke hvordan laget blir ennå.

Om været i Liverpool:

– Det eneste været vi ikke har hatt siden jeg kom hit til Liverpool er snø. Nå har vi fått det også. Takk skal dere ha!

Om City-kampen:

– Jeg var godt fornøyd, men det var på onsdag. Vi må spille på dette nivået igjen. Vi må vise oss frem på denne måten på nytt. I går trente vi igjen med en veldig stor gruppe. La oss håpe at det forblir slik.

Om sidebackene:

– Vi brukte Flanno mot City på onsdag fordi Alberto Moreno fikk en stygg smell i ligacupfinalen. Vi bestemte oss for å bruke Flanno på høyre, fordi han hadde vært ute så lenge. Jeg vet han kan spille på venstre også. At han tok ut Sterling var en tilfeldighet, om jeg skal være ærlig.