Lysning lengst fremme - mørkt bakerst

Anfield trodde Roberto Firmino hadde sørget for tre poeng, men rot i forsvaret sluknet det håpet. Se vår spillerbørs.

Simon Mignolet 4 – Hadde lenge så godt som ingenting å gjøre, men «bemerket» seg med et håpløst utkast og et par litt sleivete utspill. Før han lot 1-2 gå under seg ved første stolpe fra frispark og som gjorde at Sunderland kom inn i kampen.

Nathaniel Clyne 6 – Noen bra initiativ framover, men lot også Van Aanholt komme farlig fram på sin side et par ganger. Nok en jevnt bra kamp av høyrebacken.

Dejan Lovren – Måtte nok en gang ut med skade, som kan ha kostet Liverpool både på kort og lengre sikt.

Mamadou Sakho 4 – Hadde stort sett kontroll så lenge Sunderland konsentrerte seg om forsvar, om han ikke akkurat oste av trygghet. Lar svære Defoe (ironi) valse rundt meg seg inne i feltet og stjele et poeng, og det er bare ikke bra nok.

Alberto Moreno 7 – Tar til tider noen rare valg, men var likevel frisk i dag. Kom til to store sjanser, som han nok burde ha utnyttet bedre, men han var nå der og hadde også et par-tre gode innlegg.

Emre Can 5 – Har noen kraftfulle forseringer fra sitt utgangspunkt som anker, men virker samtidig litt grinete og ute av form.

Jordan Henderson 5 – En annen som ikke virker å være i form, og hadde en svak 1.omgang. Spilte seg litt opp etter pause.

Joe Allen 7 – Endelig en midtbanespiller som viste antydning til form, med god teknikk og noen fine fremspill. Ble dessverre skadet like før pause.

James Milner 6 – Virker uinspirert, men gjør likevel en disiplinert og ærlig jobb. Løftet seg noe i 2.omgang da han begynte å slå noen bra innlegg fra venstre, inkludert assist til 1-0.

Roberto Firmino 8 – Brassen ga hele tiden inntrykk av at han kunne bli den spilleren som greide å låse opp forsvarsdøra til Sunderland, og slik ble det med en fin heading og et ypperlig fremspill til 2-0. Liverpools beste i dag.

Adam Lallana 6 – Fortsatt flyr han mye rundt som bevegelig og aktiv sommerfugl, men stikker også som en. Fikk registrert en scoring i dag, og selv om han knapt kunne bomme på den skal han ha for at han var der.

Kolo Toure 5 – Leser spillet fint noen ganger, men blander det med slurvete avleveringer. Er alt for passiv i forkant av at Sunderland utligner.

Jordon Ibe 6 – Kom inn for en skadet Joe Allen rett før pause og bidro til at det ble noe mer tempo over Liverpool i 2.omgang. Et par bra initiativ og skuddforsøk.

Lucas – Fikk noen minutter på slutten hvor han skulle hjelpe til med å sikre seieren, uten at vi kan klandre ham for at det var nettopp det Liverpool ikke greide.