Offensive krefter fra Moreno

Det var to vidt forskjellige omganger på Anfield. Her er våre vurderinger 2–2 mot Newcastle.

Mignolet 5Hadde svært lite å gjøre før pause, men inviterte Newcastle inn i kampen da han feilberegnet innlegget som førte til reduseringen. Stresset tydelig mer med ballen i etterkant, og ble utspilt av egen forsvarer på 2–2.
Randall 5En ny gjennomkjøring for den unge backen, som spilte en nokså anonym kamp. Trofast som støttespiller, men var noe upresis med innleggene og offensive pasninger. Tapte luftduellen med Cisse på 2–1, og kunne vært raskere oppi Colback ved utlikningen.
Toure 6Spilte på rutinen, og viste seg god i lufta og i posisjoneringsspillet. Var ikke direkte involvert i baklengsmålene.
Lovren 6Det så ille ut da han brakk seg flere ganger etter å ha fått en albue i strupen i første omgang, men han ga seg ikke. God kontroll før pause, hvor han også ble med fremover. Fremsto trygg med ballen, men klarerte svakt etter innlegg i forkant av utlikningen, og skuddet gikk via ham og i mål.
Moreno Liverpools beste8Fikk en smell i foten tidlig, men responderte meget positivt med offensive involveringer, gode kombinasjoner og to målgivende pasninger før pause. Slapp ikke folk forbi seg i første omgang, men gjorde en feil i forkant av reduseringen. Innlegget før utlikningen kom også fra hans side.
Stewart 6En kamp på det jevne. Hadde jobben som ryddegutt, og gjenvant ballen sentralt flere ganger. Slo som regel trygge pasninger uten å markere seg offensivt.
Allen 6Den formsterke waliseren viste at han fortsatt er på riktig spor, dog uten å dominere. Med i spillet begge veier. Kom til en god heading på mål. Tatt ut etter 71 minutter.
Milner 7Kapteinen løp som vanlig over hele banen, og var mye involvert i spillet. Slo flere gode, smarte pasninger fremover. Kom til noen gode innlegg da han trakk ut på kantene. Flyttet ned som back med 20 minutter igjen. Pådro seg kort etter pause.
Lallana 7Veldig god før pause; mindre toneangivende etter. Tok mange initiativ, hadde mye ballkontakt og var aggressiv i pressarbeidet før han vakkert bøyde inn 2–0-målet. Dabbet av etter sidebyttet, og ble byttet ut på tampen.
Firmino 6Tidlig viste brassen gode takter med ballen på små flater, men avleveringene og mange av valgene sto ikke i like god stil. Slet med å sette sitt preg på angrepet. God til å holde seg i bevegelse og være tilgjengelig for medspillerne.
Sturridge 7Det tok ikke mer enn et drøyt minutt før han scoret i sin fjerde ligakamp på rad – etter glimrende ballbehandling i boksen. Var skuddvillig og energifull, men ble tidvis litt vel optimistisk. Likevel et nytt skritt i riktig retning.
Leiva 0Ble satt inn på midten i det 72. minutt uten å markere seg nevneverdig den siste perioden.
Coutinho 0Kom inn fra benken etter utlikningen, og hadde noen brukbare kombinasjoner og pasninger, men skuddforsøkene var uten adresse.
Ojo 0Tenåringen fikk spille de åtte siste minuttene. Kunne med hell tegnet seg for en assist da han fant Coutinho.