Spillerbørs: Firmino og Lallana avgjorde

Vår børs bærer preg av at det ble scoret en håndfull med mål på Carrow Road, og at fire baller kom i feil nett.

Simon Mignolet 5 – Det bør være mulig å ta 2-1 scoringen til Norwich, fra spiss vinkel. Slipper inn fire mål og ruver definitivt ikke i feltet i dag heller.

Nathaniel Clyne 6 – Den klart beste i den bakre fireren. Brukbar kontroll på sin side defensivt og men noen positive offensive bidrag, som forspillet til reduseringen av Henderson.

Kolo Toure 5 – Kan ikke huske noen spesielle feil fra Kolo, men ingen avgjørende blokkeringer eller taklinger heller. Med Lovren snart tilbake og Caulker i kulissene kan det bli lite spilletid framover.

Mamadou Sakho 5 – Vinner en del dueller og også flere bra pasninger, men de avgjørende i og rundt straffefeltet har han en tendens til å tape for ofte. Kunne ofret seg mer både ved første og siste mål til Norwich, og det er ikke bra nok.

Alberto Moreno 4 – Norwich hadde tydelig blinket ut ham som et svakt punkt og angrep for det meste på sin høyreside. Det lyktes de bra med da Moreno stadig var ute og syklet, ikke minst på den håpløse manøveren som ga straffespark.

Lucas 6 – Fikk knottene til Naismith tredd inn i ankelen i åpningsminuttene, men lot seg ikke affisere og gjorde en lojal jobb i kjent stil.

Emre Can 5 – Var veldig seig i dag og kom stadig på etterskudd. Var også negativ involvert på de to første målene og litt overraskende at han ikke ble byttet ut.

Jordan Henderson 7 – Litt ujevn, men hadde noen fine pasninger og et flott mål som holdt Liverpool inne i kampen. Vet ikke hvorfor han ble tatt av og om hælen voldte ham noen problemer.

James Milner 7 –Det går liksom litt på treg autopilot, men den gikk i 95 minutter. Målgivende og mål, og totalt sett en bra kamp.

Jordan Ibe 6 – En av de få i rødt som startet bra da han skapte en sjanse gjennom et herlig løp og rykk på venstresiden, men sloknet nokså fort.

Roberto Firmino 8 – To fine scoringer hvor den siste var en liten perle. En del andre lekre detaljer også og bekrefter at han stadig vokser i Premier League. Liverpools beste.

Adam Lallana 8 – Mens Ibe vil løpe mot en motstander ønsker Lallana å løpe bak ham. Problemet har vært sluttproduktet, men målgivende og seiersmål var en drøy halvtimes godt arbeid.

Christian Benteke – Synes å ha en langt bedre touch i dag enn hva tilfellet ofte har vært denne sesongen. Involvert i seiersmålet også, og et positivt innhopp totalt sett.

Steven Caulker – Ble byttet inn for å sikre inn 4-3, men isteden bidro han med sin fysikk i forkant av 5-4 målet.