Sprer usikkerhet om Liverpool-framtiden til Sturridge

Daniel Sturridge skal være lysten på å bytte klubb til sommeren, hevdes det i flere britiske aviser.

Daniel Sturridge har bare spilt seks kamper denne sesongen på grunn av skadeproblemene sine, men er nå i full trening igjen.

Håpet er at han skal være klar til returoppgjøret i FA-cupen mot West Ham i neste uke. Alle som støtter Liverpool drømmer om at han igjen skal bli en like konstant trussel som han var i 2013/2014-sesongen - og at han denne gangen skal holde seg skadefri.

Misnøye i spillerens leir

Det hevdes nå imidlertid at Daniel Sturridge skal være lysten på å bytte klubb til sommeren, ifølge artikler publisert av både Mirror, Daily Mail, The Telegraph og The Times fredag morgen.

Sam Wallace i The Telegraph skriver at det er misnøye i spillernes «leir» med «måten hans langvarige skadeproblemer har blitt framstilt av klubben».

Ifølge Times er han også «lei av den økende oppfatningen at han mangler sulten på å oppfylle sitt potensiale».

Hvem disse personene rundt Sturridge er kommer ikke fram, men tidspunktet for å lufte misnøyen er neppe tilfeldig valgt.

Sturridge har til sommeren to år igjen av kontrakten med Liverpool. Dermed kan hva som skjer fram til da være avgjørende for 26-åringens karriere videre. 

«De må da beslutte om de ønsker å gi ham en ny kontrakt eller selge spilleren, som vil falle drastisk i verdi om man venter», skriver Wallace.

Kan kreve 20 millioner pund

Jürgen Klopp har tidligere uttalt at Sturridge måtte lære seg forskjellen på alvorlig smerte og vanlig smerte. Han korrigerte seg selv på en seinere pressekonferanse og mente han hadde blitt misforstått og at han snakket om at alle måtte lære det.

Det skal også ha gått innpå Sturridge at flere tidligere Liverpool-legender har uttalt at det kan være på tide å selge ham på grunn av alle skadene.  

Liverpool har gjort alt for å få spilleren tilbake på banen, og i fjor vår gikk han gjennom en hofteoperasjon i Boston, og tilbragte hele sommeren og deler av høsten på rehabilitering i USA. Likevel kom skadene tilbake denne høsten.

Sturridge tjener rundt 150.000 pund i uka i Liverpool, og med to år igjen på kontrakten kan man fortsatt kreve en høy pris for ham.

Ifølge Daily Mail har han kvaliteter til at man kunne krevd 60 millioner pund, mens skademarerittet nok gjør at 20 millioner pund er mer realistisk.

LES OGSÅ:
– Sturridge er den eneste som kan redde sesongen