August 2019

Lør 2039De lengste seiersrekkene
Lør 1829Laporte skadet da City vant

Manchester City vant enkelt 4-0 mot Brighton lørdag, men Laporte ble skadet i kampen.

Lør 1528Poengtap for Man Utd

Manchester United tok ledelsen mot Southampton ved Daniel James etter 10 minutter, etter 59 minutter utlignet Jannik Vestergaard. Kevin Danso ble utvist etter 73 minutter, og Manchester United presset på for en seier med en mann mer på banen. Likevel endte det 1-1 på St. Mary's, og Manchester United har nå 5 poeng på fire kamper.

Fre 2357For en kontring det var...

Sist Liverpool spilte på Turf Moor var dette noe av det siste som skjedde før dommeren blåste av.

Fre 1808Fra dagens trening

Laget forbereder seg til møtet med Burnley på Turf Moor.

Fre 1535Makspris på bortebilletter i Champions League
Fre 1230Fra Tottenham til Napoli
Fre 1138Brewster på U21-landslaget for første gang
Tor 2009Europas beste spiller!
Tor 1626Van Dijk har ankommet Monaco
Tor 1436Oxlade-Chamberlain tilbake i England-troppen?

Kl. 15.00 skal England-troppen offentliggjøres.

Tor 1349Lørdagens kamp er utsolgt

Burnley melder at lørdagens kamp nå er utsolgt.

Tor 1140Roma går for Smalling i stedet?

Da spørs det om de likevel går for Dejan Lovren i tillegg?

Tor 1037Nå har Bobby Duncans agent slettet Twitter

Han fikk nok ikke helt den responsen og tilbakemeldingen han forventet etter det åpne brevet han la ut.

Tor 080515 år siden Xabi Alonso og Luis García debuterte
Ons 2302Det kan bli et gjensyn med Mignolet i Champions League

Simon Mignolet og Club Brugge er klare for Champions League, og er tredjeseedet i torsdagens trekning.

Ons 2300Ajax er klare

Nederlenderne blir andreseedet i torsdagens trekning.

Ons 2259Seedingen før torsdagens trekning er klar

Trekningen er kl. 18.00 torsdag.

Ons 2254Slavia Praha er klare for Champions League

Tsjekkerne går inn i pot fire i torsdagens trekning.

Ons 2242Burnley tapte på hjemmebane

Liverpools neste motstander røk i kveld ut av ligacupen, da de tapte 3-1 hjemme mot Sunderland.

Sean Dyche gjorde 10 endringer på laget, men brukte stjerneskuddet Dwight McNeil fra start. Spillere som Chris Wood og Matt Lawton kom inn i løpet av andreomgangen.

Ons 2139Dyche gjorde 10 endringer på laget

Liverpool møter Burnley på lørdag. Onsdag kveld spiller Sean Dyche sitt lag ligacup - og gjør mange endringer på laget.

Ons 1924Bolton er reddet

Bolton Wanderers er solgt, og er ikke lenger under administrasjon.

Ons 1820Sju kamper i ligacupen i kveld

Lincoln - Everton sendes på Viasport 3 med avspark kl. 20.45.

Ons 1236Dean Saunders fengsles i 10 uker

Den tidligere Liverpool-spissen Dean Saunders har fått ti ukers fengsel fordi han nektet å ta en promilletest. 55-åringen ble stoppet med mistanke om promillekjøring i Chester 10. mai. I retten erklærte han seg skyldig i å nektet å ta testen. Saunders får heller ikke kjøre bil på 30 måneder.

Ons 0934Trekning av ligacupen onsdag kveld
Tir 2318To Premier League-lag røk ut av ligacupen

Norwich og Crystal Palace røk ut allerede i 2. runde i kveld.

Tir 2007Landslagskaptein Robertson i Skottland-troppen
Tir 1726Sturridge har sin første økt med sin nye klubb

Trabzonspor ligger på 5. plass etter to serierunder. Der skal Sturridge spille på topp sammen med norske Alexander Sørloth som er på utlån fra Crystal Palace.

Tir 1512Brewsters mål for U23
Tir 0754Salahs mål for to år siden

Mohamed Salah har tydeligvis for vane å løp over hele banen å score mot Arsenal.

Man 2109Leder til pause

Scoringer fra Rhian Brewster og Curtis Jones sørger for at Liverpool U23 leder 2-1 til pause på sørkysten.

Man 2022Dommeren til lørdag er klar

Chris Kavanagh dømmer lørdagens Premier League-oppgjør mot Brighton. Han har dømt Liverpool tre ganger tidligere, og de røde har vunnet samtlige uten å slippe inn mål.

Man 1912Laget for U23

Dette er Liverpool U23-mannskapet som møter Southampton 20.00. Kampen vises på LFCTV.

Man 1737U23-kamp i kveld

Liverpool U23 jakter sesongens første seier når de besøker Southampton i kveld.

Kampen starter 20.00 og vises på LFCTV.

Man 1616Trent og Salah på ukens lag

Etter 3-1 seieren over Arsenal, har Alan Shearer tatt ut Trent Alexander-Arnold og Mohamed Salah på ukens lag i Premier League.

Man 1455Beina er som trommestikker
Søn 2327Tabellen etter runde 3
Søn 212112 på rad!

Seieren over Arsenal var de helrødes 12. på rad i Premier League! Gini Wijnaldum er fornøyd: «Dette laget er noe for seg selv.»

Søn 1701City opp på 2. plass

Harry Wilsons briljante frisparkmål var ikke nok til å ta poeng mot Manchester City.

Dermed ligger den regjerende mesteren på 2. plass to poeng bak tabelleder Liverpool.

Søn 1549Wilson med utsøkt frisparkmål!

Harry Wilson har vartet opp med et kunstverk av en redusering mot Manchester City på overtid i 1. omgang.

Søn 1540Wilson inn mot Man City

Harry Wilson startet på benken, men er blitt byttet inn i 1. omgang mot Manchester City grunnet en kneskade.

Lør 1634Woodburn-mål i League One

19-åringen har scoret sitt første på utlån for Oxford United.

Lør 1616Uavgjort for juniorene

Overtidsscoringen sørget for ett poeng i Wolverhampton.

Lør 1551Sen utlikning av U18
Lør 1528Chelsea vant i Norwich
Lør 1454U18-laget havnet under

Wolves scoret på straffe like før pause.

Lør 1420Uavgjort halvveis i Norwich
Lør 1310U18 møter Wolves kl. 14

Liverpool U18s bortekamp mot Wolves vises direkte på LFCTV GO.

Startelleveren: Winterbottom, Hill, Quansah, Savage, Norris, Clarkson, Brookwell, Cain, Stewart, O’Rourke, Ritaccio.

Lør 0821Matchday på Anfield!

For første gang denne sesongen har det gått en hel uke mellom to kamper: I kveld tar Liverpool imot Arsenal i 3. serierunde. Avspark på Anfield er kl. 18.30.

Fre 2310Aston Villa vant fredagskampen

Aston Villa tok full pott hjemme mot Everton.

Fre 2107– Vi er godt forberedt

Visekapteinen på Twitter kvelden før Arsenal-kampen.

Fre 1920Carra mot Neville

Sky Sports-ekspertene lader opp til kveldens Premier League-kamp med en sprintduell.

Fre 1840Nå har Torres offisielt lagt opp

«El Niño», som kom til Liverpool fra Atlético for 20 millioner pund i 2007, og scoret 81 mål på 142 kamper for de røde, spilte sin siste kamp i karrieren i dag.

Forhandlinger om enorm sponsoravtale

I dag møter Jürgen Klopp pressen på Melwood kl 14.30 foran kampen mot Arsenal, hvor vi trolig får en antydning om hvor alvorlig skaden til Naby Keita er, og kanskje også Alisson?

Tor 2109Firmino-show mot The Gunners

Roberto Firmino har flere mål (8) mot Arsenal enn noen andre klubber.

Tor 1903Brewster kikker på gamle bilder ...

... og da dukket det opp et herlig minne: møte med selveste Steven Gerrard.

Tor 1610Adrián viser ny kolleksjon
Tor 0853Forberedelser til Arsenal-kamp

Det nærmer seg kamp igjen, Arsenal er motstander kl 18.30 på lørdag kveld. Det er nr. 1 mot nr. 2 i Premier League. Vi følger forberedelsene, som inkluderer pressekonferanse med Jürgen Klopp kl 14.30 på fredag.

Ons 2154Woodburn og Wilson med for Wales
Ons 2151Lørdagskamp på Anfield for U23
Ons 2009Kamil Grabara starter for Huddersfield

Liverpools utlånte keeper, polske Kamil Grabara, står i mål når Huddersfield i kveld spiller en viktig kamp i Championship borte mot nedrykkskollega Cardiff.

Ons 1401Lonergan på feltet

Noen fine redninger av Liverpools midlertidige keeperreserve.

Ons 1259Virgil og Gini i landslagstroppen

Nederland skal spille to bortekamper i EM-kvaliken neste måned – mot Tyskland 6. september og Estland 9. september.

Ons 1113I full spurt – på vann

Vann er ingen hindring i Salahs nyeste Adidas-reklame.

Ons 0847Herlig veggspill

Forsvarsspillerne viser seg frem i angrep.

Tir 2318James Milner fra tirsdagens trening :-)
Tir 230171 minutter for Woodburn

Oxford United tapte 4-2 hjemme mot Burton Albion. Ben Woodburn ble byttet ut for Oxford etter 71 minutter, på stillingen 3-2 til gjestene. Cameron Brannagan, tidligere Liverpool-reserve, scoret forøvrig et av målene til Oxford.

Tir 1954Ben Woodburn fra start

Utlånte Ben Woodburn spiller fra avspark med trøye nr. 10 når Oxford United i kveld møter Burton Albion i League One.

Tir 1718Fortsatt ingen Naby Keita på treningsfeltet

Se bilder fra dagens trening.

En fulltallig tropp av utespillere med unntak av Naby Keita og langtidskadede Nathaniel Clyne.

Tir 1556Taylor dømmer Arsenal-kampen

Premier League har satt opp Anthony Taylor til å dømme Liverpool mot Arsenal kommende lørdag.

Gary Beswick og Adam Nunn skal være assistentdommere, mens fjerdedommer er Jonathan Moss. VAR-dommer og VAR-assistent er henholdsvis Stuart Attwell og Andy Halliday.

Tir 0917Da Luis og Xabi signerte

På denne dagen for 15 år siden ble disse to klare for Liverpool.

Man 2359Klart svar fra Ox

– Han trenger ikke bevise noe for noen, kommenterte Alex Oxlade-Chamberlain på et Instagram-innlegg fra BT Sport der de spurte om Coutinho kunne motbevise sine «haters» i Bayern München.

Man 2056U23 ligger under til pause

Michy Batshuayi ga Chelsea U23 ledelsen rett før pause.

Resten av kampen ser du på LFCTV.

Man 1828Nydelig scoring av Layton Stewart

Stewarts avgjørende scoring i sluttminuttene mot Stoke var av det vakre slaget.

Man 1719Hendo ba van Dijk beholde kapteinsbindet

Da Jordan Henderson ble byttet inn mot Southampton ba han Virgil van Dijk beholde kapteinsbindet.

Man 1306U23 møter Chelsea

Kl. 20.00 i kveld skal Liverpool U23 møte Chelsea. Kampen ser du på LFCTV.

Man 1223Coutinho signerer for Bayern
Man 1221Steve Parr har gått bort

Steve Parr var klubbens gjenlevende eldste eks-spiller.

Man 1015Nå er Coutinho-avtalen formelt i orden

Han lånes ut til Bayern München denne sesongen.

Man 0945TV 2 vil sende spansk og italiensk fotball

TV-kanalen inngår samarbeid med Strive.

Man 0846Wolves tar imot Manchester United

I kveld avsluttes den andre serierunden, når Wolverhampton tar imot Manchester United på Molineux. Vinner United overtar de tabelltoppen.

Kampen har avspark kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.