Spillerbørs:En omgang på banen var nok til å få bestemannsprisen

Varierende innsats i en kamp der Liverpool var klart bedre i første omgang enn etter pause.

Caoimhin Kelleher6

Har en egen evne til å være der skuddene kommer, noe som er en meget god egenskap for en keeper. Laget straffesparket, og bommer fullstendig i feltet på en corner. Men er likevel modig i feltarbeidet på tampen av kampen, da han bokset unna i en tøff duell.

Trent Alexander-Arnold5

Scouseren var kveldens kaptein, men klarte ikke å sette sitt preg på kampen. Virket preget av å ha vært ute en måned med skade.

Rhys Williams6

Virker tryggere og tryggere for hver kamp han får på førstelaget, og begynner også å vise mer muskler i duellene.

Fabinho7

Var mannen som holdt forsvarsrekka sammen i første omgang, og var rolig som skjæra på tunet i flere vanskelige situasjoner, blant annet da han headet behersket tilbake til Kelleher i en vanskelig situasjon. Redder på streken etter en drøy halvtime, og var etter vår mening Liverpools beste spiller.

Kostas Tsimikas5

Brukte farten i et par offensive dueller, men sliter fortsatt med å finne seg til rette i dette Liverpool-laget.

Leighton Clarkson5

19-åringen viste tidvis fint driv, men fikk et par stygge riper i lakken etter pause. Først med en horribel feilpasning fem minutter ut i annen omgang, som skapte en farlig overgang for Midtjylland, og senere i en situasjon der han mister ballen alt for enkelt.

Naby Keita5

Skadeplagede Naby sliter med å finne formen, og ble for ubesluttsom i denne kampen. Fikk en brukbar skuddmulighet på overtid i første omgang, men avsluttet rett på keeper.

Takumi Minamino4

Japaneren var nærmest usynlig i lange perioder. Dukket opp mot slutten og satte ballen i mål, men scoringen ble annullert for en hands på Sadio Mané, som i forspillet til scoringen headet ballen i sin egen hånd.

Diogo Jota5

Portugiseren var langt fra så skarp som vi har blitt vant med denne høsten. Har en brukbar avslutning mot slutten av første omgang, som keeper redder.

Divock Origi4

Ser ut til å mangle selvtillit, og leverer en svært svak avslutning når han blir nydelig servert av Salah etter en halvtimes spill. Må vike plass for Firmino tjue minutter før slutt.

Mohamed Salah6

Scoret Liverpools raskeste mål i Champions League noensinne, da han satte ballen mellom beina på keeper etter bare 55 sekunder. Er den i angrepsrekka som viser mest initiativ, og serverer Origi nydelig etter halvtimen, uten at belgieren klarer å score. Kan nå titulere seg som Liverpools mestscorende spiller i Champions League.

Billy Koumetio5

Får sin Liverpool-debut, og det første han gjør er å heade ballen rett til en motspiller som setter ballen hardt i tverrliggeren. Spiller seg opp etter det, selv om han virker litt usikker i noen situasjoner.

Andy Robertson

Kommer inn for Tsimikas etter en drøy time, og tråkker som vanlig til i duellene.

Jordan Henderson

Kapteinen erstatter Keita etter en drøy time, men Liverpool klarer likevel ikke å feste grep om midtbanen.

Roberto Firmino

Kommer inn for Origi etter 71 minutter, men var usedvanlig tam.

Sadio Mané

Kom inn for Jota etter 87 minutter, og var sentral i situasjonen der VAR annullerte en Minamino-scoring, da det var senegaleseren som headet ballen i sin egen hånd før japaneren satte ballen i mål.