Vår spillerbørs fra oppgjøret mot Aston Villa:Thiago kom inn etter hvilen og inspirerte et uinspirert Liverpool

Liverpool hadde behov for inspirasjon etter en tannløs første omgang, og fikk det da Thiago entret banen. Her er vår spillerbørs fra den merkelige affæren.

Caoimhin Kelleher6

Ikke en kamp den irske sisteskansen fikk vist seg særlig frem i. Gjør ingen merkbare feil, men klarer ikke å hindre Louie Barry i å utligne.

Neco Williams7

Er i all hovedsak inne på Villas banehalvdel denne kampen, Neco Williams. Er uredd mot jevngamle motstandere, og skaper flere ganger ubalanse med bestemte løp. Setter opp Salah i drømmeposisjon med et godt løp og en presis pasning.

Rhys Williams5

Gjør egentlig det meste riktig i kveld, men øyeblikket som blir stående igjen er da han blir fraløpt av unge Barry. Farten virker å være 19-åringens store svakhet, som vi også fikk se mot West Bromwich.

Fabinho6

Spiller en ny god kamp på stopperplassen, som vi har lært å forvente oss av brasilianeren. God til å bryte foran de gangene motstanderen kom seg gjennom midtbaneleddet. Har et godt skuddforsøk og to gode forsøk med hodet, og kunne fort ha tegnet seg på scoringslisten i kveld.

James Milner6

Kapteinen har samme tilnærming til enhver kamp - å gi absolutt alt. Tok tak også mot Aston Villa unggutter - fem av de var ikke engang født da han debuterte i turneringen.

Jordan Henderson5

Ikke kapteinens beste kamp. Forsøker å lede mannskapet gjennom oppgjøret, men kommer ikke helt til sin rett når det blir en såpass tam affære. Tas av etter første omgang.

Georginio Wijnaldum6

Setter inn ledermålet for de rødkledde like før timen var spilt. Ellers en kamp hvor nederlenderen gjorde jobben sin, og ikke så mye mer.

Curtis Jones6

Scouseren har blitt vant med å spille mot seniormotstand denne sesongen. Fikk prøve seg mot jevngamle spillere denne kampen, og da må det være lov å forvente mer fra 19-åringen. Får en målgivende etter fem minutter og har et godt skuddforsøk. Byttes ut etter en time.

Mohamed Salah6

Hadde sjekket opp Liverpool-spilleres mål-rekorder før kampen, i tilfelle egypteren skulle forsøke seg på noen av dem. Så mer ut til å være en gjennomkjøring for vingen, som ble tatt av med ett mål som beholdning et kvarter før full tid.

Takumi Minamino5

Japaneren kan ikke klandres for innsatsen, men han sliter virkelig med å komme i gang i Liverpool-drakten. Må få mer sluttprodukt dersom han skal slå til i Liverpool.

Sadio Mané7

Scorer kampens første mål etter fem minutter, og kampens tredje mål etter timen. Trives best i store kamper hvor det åpner seg mye rom, og dette var ikke en slik kamp. Får vist frem at han er en god hodespiller. Fikk 73 minutter.

Thiago Alcântara8

Liverpool trengte inspirasjon etter pausen og fikk det i form av Thiago Alcantara. Øker tempoet i kampen med sine kontante og millimeterpresise pasninger. Er involvert i alle tre målene etter hvilen, og får satt opp flere lagkamerater i mellomrommet med de karakteristiske kamuflerte pasningene. Verdens beste sentrale midtbanespiller.

Xherdan Shaqiri

Kan si hva man vil om Shaqiri, men han kan det å sette preg på fotballkamper. Får to målgivende på en halvtime i dag. Kan fort bli en nøkkel mot Manchester United.

Roberto Firmino

Fikk en halvtime i beina. Kom til noen gode sjanser og skapte rom.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk snaue 20 minutter, uten å bemerke seg nevneverdig.

Divock Origi

Belgieren har ikke satt sitt preg på sesongen, og gjorde ikke det på kveldens kamp heller.