«Arven etter Klopp» del 4: Fire storkamper, null baklengsmål, én langtidsskade

Del 4 av «Arven etter Klopp» er her.

«Arven etter Klopp» - en Football Manager-serie: I en alternativ virkelighet fant Jürgen Klopp ut at det å føre Liverpool til en tredjeplass i Premier League med Rhys Williams og Nat Phillips som stopperpar var bragd nok til å takke for seg i klubben.

Erstatteren er klar - norske Arve Kloppen har tatt opp arven etter Klopp. Men han trenger din hjelp!

I denne serien skal vi gjøre så godt vi kan å plukke trofeer for Liverpool også uten Klopp. Vi kommer til å be leserne bli med på å ta viktige avgjørelser, blant annet når det gjelder kjøp og salg, kontrakter og hvilke turneringer som skal prioriteres. Følg med!

Arve Kloppen, en kombinasjon av Benitez, Guardiola, Klopp og Mourinho. De beste kvalitetene til alle fire finnes nå i én og samme manager. 

Media går av hengslene i kamp om å rose Kloppens arvtaker mest, og allerede åtte kamper ut i sesongen er de tomme for superlativer. Hva er det for et fenomen som har tatt over Liverpool? Mannen som ser ut til å ha fjernet konseptet baklengsmål fra fotballen! Vel, i hvert fall for sitt eget lag. 

Dere husker hvor vi slapp sist? Top of the league og videre i ligacupen - og det uten å slippe inn mål. I del 4 fortsetter «null baklengsmål-festen». For Kloppen skyr baklengsmål som pesten.

Vi skal i dag se hvordan det går i Champions League-åpningen, men først en liten tur til Tottenham Hotspur Stadium for å gjøre unna en bagatell. 

STRØKEN SCORING:

STRØKEN SCORING:

Alex Oxlade-Chamberlain trivdes ikke helt i nierrollen i virkeligheten mot Aston Villa, men i vårt alternative univers spiller han som en ekte nier fra midtbaneposisjon. Han og Thiago har gjort det strålende på midtbanen, og hans flotte mål mot Tottenham sørger for 2-0-seier til våre gutter etter at Roberto Firmino ga oss ledelsen før pause. 

I forsvaret er prestasjonene selvsagt gode - vi står fremdeles uten baklengsmål i Kloppen-æraen, og hvis du har lest tittelen forstår du at det er noe vi gjør også etter denne delen av «Arven etter Klopp». 

Så er det Champions League som står på menyen. Bortekamp mot AC Milan i åpningskampen. I en Benitez-aktig forestilling tar vi det helt rolig, lar Salah sende oss i ledelsen før pause før vi cruiser inn en 1-0-seier og en perfekt start på gruppespillet er sikret. 

Luis Diaz har ikke kommet helt i gang i sin kantposisjon, men vi stresser ikke av den grunn. Den andre nysigneringen, Kessié, blir banens beste på sin gamle hjemmebane.

Nå kommer storkampene på rekke og rad. Man UFC (vi fortsetter å kalle dem det) kommer på besøk til Anfield, og her er det bare scoringen som uteblir, noe som fører til en litt frustrerende hjemmekamp. Sesongens andre 0-0 er et faktum.

Vi har mulighetene til å score mål, men når sant skal sies har Ronaldo og co også det. 

Trent er fremdeles suspendert etter det røde kortet mot Aston Villa, så Gomez spiller høyreback. Vi venter fremdeles på at Andy Robertson skal komme tilbake fra skade, men Tsimikas gjør en god jobb som vikar. 

Med 0-0 begynner det å murre litt i gangene om at Kloppen kanskje er litt for glad i smultringen. Som svar viser vi dem Premier League-tabellen. 

Ny storkamp venter like etterpå, og vi tar turen til Goodison Park for å spille en kjedelig bortekamp. 

Virgil van Dijk avgjør kampen på dødball, men IKKE på corner som du kanskje tror. I stedet velger stopperkjempen å smelle et frispark i mål bak Jordan Pickford! 

Joda, det er bare Pickford, men likevel. 

Kampen ender med en ny 1-0-seier på bortebane. Vi beklager til de som vil ha underholdning. Men selv om ikke målene renner inn, gjør poengene det. Vi styrker vår posisjon på tabelltopp.

Etter kampen kommer en elendig nyhet, og det er at vår kaptein Jordan Henderson har skadet seg på trening og kommer til å være ute i to til tre måneder. En hofteskade er det snakk om. 

Det er ikke gode nyheter, men heldigvis har vi styrket midtbanen, og Thiago, Ox og co er fremdeles i kjempeform. Glem heller aldri James Milner!

Det var alt vi hadde denne gangen fra «Arven etter Klopp». Vi lover å ta et større jafs med kamper med i del 5. Og så lover vi å begynne kontraktssamtalene med Mohamed Salah...

Følg med videre!