Dette er Max Woltman og James Norris

Det var to svært ubeskrevne blad på Liverpools innbytterbenk da Liverpool slo AC MIlan 2-1 på San Siro, og den ene av dem fikk sågar sin Liverpool-debut på overtid i Champions League-kampen.

Ett minutt på overtid i Milano kom Max Woltman inn til sin Liverpool-debut, da han erstattet Takumi Minamino. 

Unge Woltman har vært fast inventar for Liverpool U23 i Premier League 2 denne sesongen. Den unge spissen har spilt 14 kamper og scoret tre mål. 

Forrige sesong gjorde han 13 mål for Liverpool U18, og han markerte seg også i UEFA Youth League med tre mål på fem kamper i den turneringen.

Woltman har i intervjuer tidligere trukket frem Roberto Firmino og Harry Kane som spisser han forsøker å etterligne.

– Jeg liker å spille som nummer ni, da du føler du får litt frihet til å løpe i mellomrommene og få ballen i beina. Det er da du får sjansene, har gutten fra Wirral uttalt.

Han sluttet seg til Liverpools akademi allerede som sjuåring, etter at han før det spilte for barnelaget Greenleas JFC på Wirrall, akkurat som lagkameraten Tyler Morton.

Morton og Woltman har vært nære venner i mange år, etter å ha gått gradene ved akademiet sammen etter overgangen fra Greenleas.

Ubenyttet reserve

James Norris kom ikke inn fra benken denne gangen, men han har i motsetning til Woltman spilt for Liverpools førstelag tidligere.

Han kom nemlig inn fra benken da Liverpool stilte med juniorene da de tapte 5-0 for Aston Villa i ligacupens kvartfinale for et par år siden, da førstelaget var opptatt med klubb-VM i Qatar. Han ble da Liverpools fjerde yngste debutant noensinne.

SCOUSER: James Norris ble den fjerde yngste som har spilt for Liverpool noensinne, da han debuterte i ligacupkvartfinalen mot Aston Villa for to år siden.

SCOUSER: James Norris ble den fjerde yngste som har spilt for Liverpool noensinne, da han debuterte i ligacupkvartfinalen mot Aston Villa for to år siden.

Venstrebacken skrev under en ny kontrakt med de røde så sent som i august. Som Woltman har også Norris vært fast inventar i Premier League 2 denne sesongen, hvor han har spilt tolv kamper for Liverpool U23.

Norris, som kom til Liverpool som U9-spiller, kan også benyttes på midtbanen i tillegg til i favorittrollen som venstreback. 

Hele seks spillere i Liverpool-troppen på San Siro i går kveld har spilt for Liverpool siden de var en neve store. Trent Alexander-Arnold, Harvey Davies, Neco Williams, Tyler Morton, Woltman og Norris har alle vært tilknyttet Anfield-klubbens akademi siden tidlige barneår.

Samtidig som Woltman fikk sin Liverpool-debut i går kveld, fikk også den unge nord-irske backen Conor Bradley sin Champions League-debut for klubben.