De utlånteVan den Berg røk ut av FA-cupen mot Liverpools neste motstander

Sepp van den Berg spilte 120 minutter i Cardiff.

England

FA-CUPEN

Ben Davies – var ikke med i troppen da Sheffield United tapte 3-0 mot Wolverhampton og røk ut av FA-cupen. Det er ikke oppgitt noen skade på Davies, men Yorkshire Live har tidligere skrevet at han har vært ute de siste ukene av personlige grunner.

Sepp van den Berg – Preston røk ut av FA-cupen da de tapte 2-1 mot Cardiff etter ekstraomganger. Nederlenderen spilte samtlige 120 minutter. Cardiff er Liverpools neste motstander i FA-cupen.

Rhys Williams – kom inn som sen innbytter da Swansea tapte 3-2 på hjemmebane etter ekstraomganger mot Southampton. Williams startet på benken, men kom inn og spilte de siste seks minuttene i andre ekstraomgang. Midtstopperen har blitt involvert igjen etter en uke der det har vært snakk om å kalle ham tilbake til Merseyside.

Sheyi Ojo – startet på høyresiden av angrepet for Millwall i cupkampen mot Crystal Palace, og spilte 81 minutter. Millwall tok ledelsen tidlig, men Crystal Palace snudde kampen etter pause og tok seg videre.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel – startet på benken og kom inn de siste 12 minuttene i en 4-0-seier over Scunthorpe United. Tranmere tok seg opp på andreplass i League Two med resultatet.

Jake Cain – startet på venstresiden av midtbanen i hjemmetapet mot Salford City. Han spilte 67 minutter. Newport er nå nummer 7 i League Two, og har den siste playoff-plassen.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn – i Hearts skal ikke i aksjon igjen før 18. januar.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff – og Queens Park har ikke kamp igjen før 15. januar når de møter Alloa Athletic på bortebane.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski – i Caernarfon Town skal ikke i aksjon igjen før 14. januar

LA LIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo – spilte hele kampen i midtforsvaret da Mirandes tapte 2-1 borte mot Lugo. Mirandes er nummer 18 i Segunda Division.