Rodgers om Liverpool-gull og Coutinho til Leicester

Den tidligere røde manageren hyller sin gamle klubb.

1. mai 2020 kl 10.32 Kenneth Baraas

Leicester har imponert denne sesongen med Brendan Rodgers bak spakene, og i en periode var revene på skuddhold med tanke på førsteplassen. 

Ettersom sesongen har utfoldet seg har dog Liverpool vist sin enorme kvalitet, men «The Foxes» ligger på en imponerende tredjeplass.

– De har helt klart vært det beste laget. Nivået de har hatt, de har bare vært helt fantastiske, lyder Rodgers dom over Liverpools sesong, ifølge Daily Mirror.   

– Det vil vært utrolig synd hvis de ikke får sjansen til å løfte tittelen. 

– De har ventet så lenge, det er noe de fortjener. Jürgen tenker nok som alle andre, at det ønskes å å spille igjen snart - men åpenbart i trygge omgivelser. 

Tenker ofte på hva som kunne vært

Nordiren har selv vært svært nære ved å bringe det etterlengtede ligagullet til Anfield, men det holdt ikke helt inn i 2014. 

– Man har selvfølgelig øyeblikk der du tenker tilbake på den sesongen. Vi var så nærme, og det hadde vært helt strålende om vi hadde klart det. Men det gikk ikke veien, og man må bare komme seg videre, sier Rodgers.

Manageren innrømmer videre at han strålende fornøyd med eget lags prestasjoner denne sesongen. 

– Alt vi kan gjøre er å fokusere på oss selv. Leicester har prestert én gang tidligere å kvalifisere seg til Champions League, i den ikoniske sesongen da de vant ligaen. Å gjøre det en gang til vil være en utrolig prestasjon. 

– Vi var en av klubben som ble vurdert til å kunne bryte inn i topp seks. Det er vanskelig nok i seg selv, men nå er spillerne på tredjeplass. De har jobbet så hardt for å ta oss opp på dette nivået. 

IKKE NOE GJENSYN: Brendan Rodgers innser at Philippe Coutinho ikke er på samme hylle som Leicester rent økonomisk.

IKKE NOE GJENSYN: Brendan Rodgers innser at Philippe Coutinho ikke er på samme hylle som Leicester rent økonomisk.

Avfeier ryktene

Philippe Coutinho har ikke fått det oppholdet i Barcelona som han så for seg etter han forlot Liverpool. For øyeblikket er brasilianeren utlånt til Bayern München, og det ryktes at katalanerne ønsker å kvitte seg med playmakeren - og Leicester har blitt nevnt som et mulig stoppested. 

– Jeg har sett mange rykter og spekulasjoner, og jeg synes at Philippe er en fantastisk spiller, et strålende talent, sier Rodgers, som var med å få det beste ut av Coutinho i Liverpool-trøya. 

– Men han er en spiller som er langt utenfor vår budsjett, hvis jeg skal være helt ærlig. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]