Adrian forlenger kontrakten med Liverpool

Adrian blir med videre!

14. jun 2021 kl 16.17Jens Bessesen

Liverpool FC bekrefter mandag at reservekeeper Adrian forlenger sin kontrakt med klubben. Spanjolens kontrakt med de røde ville gått ut 30. juni, en nå har altså 34-åringen bestemt seg for å bli med videre. 

– Jeg er strålende fornøyd med å bli i klubben, sier Adrian, som har spilt 24 kamper siden han kom gratis sommeren 2019. 

På veien har det blitt trofeer både i Premier League, VM for klubblag og Super Cup - i sistnevnte finale ble han helt i straffesparkkonkurransen.

Trives i rollen

Adrian mener kontrakten er en belønning for hardt arbeid. 

– Jeg setter pris på å få tillit fra klubben, manageren og alle involverte. Dessuten er det en glede å bli værende i Liverpool. Klubben er så stor. Det er spesielt for enhver spiller å være her, så jeg er privilegert, sier han. 

Denne sesongen måtte Adrian tidvis finne seg i å havne bak Caoimhin Kelleher i keeperkøen. Totalt ble det seks kamper. 

– Jeg prøver å hjelpe laget hele tiden, og å dele min erfaring, enten jeg spiller eller ikke. Som Jürgen har sagt er jeg en lagspiller. Jeg prøver å bidra med støtte og selvtillit til de andre spillerne, både i garderoben og på treningsfeltet, sier den tidligere West Ham-spilleren.

– Jeg er fornøyd med å ha den rollen, og så vil jeg gjøre mitt beste når jeg får sjansen til å spille, sier Adrian.

Keeperkabalen

Da er det klart at Alisson og Adrian er med i troppen neste sesong. Ifølge James Pearce i The Athletic har spanjolen signert for to nye sesonger.

Pearce skriver imidlertid at det er Caoimhin Kelleher som nå er fast andrekeeper. Også han skal få tilbud om ny kontrakt i nær fremtid.

Liverpool får også Kamil Grabara og Loris Karius tilbake fra utlån.