Løp mer enn samtlige – og ga Tsimikas en ordentlig vekker

James Milner setter fortsatt unggutta på plass. Det fikk også Kostas Tsimikas erfare på lørdag.

16. aug 2021 kl 10.50Arve Vassbotten

At James Milner går foran med et godt eksempel på arbeidsinnsatsen, er ingen nyhet for oss som har fulgt ham gjennom Liverpool-karrieren. Men at han fortsatt i en alder av 35 år er den som løper lengst av samtlige i Premier League, er fortsatt ganske så imponerende. 

Mot Norwich løp han 12,65 kilometer, og ifølge Squawka Football løp han dermed mer enn noen andre spillere i den første serierunden av 2021/22-sesongen. 

«Ørefik» til Tsimikas

At Milner hadde høyt tenningsnivå i serieåpningen fikk også Kostas Tsimikas erfare da han var uoppmerksom i en situasjon i andre omgang og ga bort ballen i farlig posisjon.

Selv om grekeren løftet armene som signal på at han var klar over feilen og beklaget til lagkameratene, slapp han ikke unna visekapteinens vrede da han fikk en «ørefik» av Milner i kombinasjon med en muntlig irettesettelse. Slikt våkner man av. 

OPPVÅKNING: James Milner ga Kostas Tsimikas ordentlig med kjeft da han holdt på å rote bort ballen.

OPPVÅKNING: James Milner ga Kostas Tsimikas ordentlig med kjeft da han holdt på å rote bort ballen.

Nå er ikke dette første gangen Milner har latt Tsimikas høre det, for det gjorde han også under grekerens aller første minutter som Liverpool-spiller i fjorårets pre-season. 

«Kostas, f***ing hell», skrek Milner før Tsimikas hadde spilt ti minutter i sin første treningskamp for Liverpool.

Milner ville da spille vegg med den nye venstrebacken mot RB Salzburg, men da pasningen ikke ble returnert, var det ingen trøstende ord å få servert for den nyankomne fra Hellas.

«Ble fersket i en varm velkomst av Kostas, #welcometoliverpool», skrev Milner humoristisk selv på Instagram da videoen gikk viralt.

Ordene lørdag var neppe mildere. 

Etter serieåpningen lørdag, som Liverpool vant 3–0, viste Milner også at han har høye krav. 

– Perfeksjonist

– Til tider kunne vi kanskje ha kontrollert det litt bedre, men da er jeg kanskje for perfeksjonistisk. Tingene vi kan gjøre bedre, kan vi jobbe hardt med denne uka og prøve å forbedre til neste kamp.

Milner satte spesielt pris på å spille foran en fullsatt tribune igjen.

– Det var utrolig, og fantastisk å ha våre fans her som sang hele kampen og å kunne se dem på slutten av kampen. Det vil bli veldig spesielt neste uke på Anfield.