Bildene Klopp helt sikkert setter pris på

Som erteris i Qatar - Jude Bellingham har funnet tonen med Liverpool-duoen.

I to uker har Trent Alexander-Arnold og Jude Bellingham nærmest vært uadskillelige i Englands VM-leir, og Jordan Henderson har også funnet tonen med Dortmund-spilleren.

For 13 dager siden la Dominic King i Daily Mail ut et bilde fra Englands trening på Twitter, der Trent Alexander-Arnold og Jude Bellingham gjorde seg klare til å starte treningen.

«Ser du den ene, har ikke den andre vært langt unna etter at England-troppen kom til Doha», skrev King i twitter-meldingen.

Håpefulle Liverpool-supportere på sosiale medier setter nå sin lit til «agent Trent», og håpet om at Bellingham skal bli Liverpool-spiller vil ikke ha blitt mindre etter kveldens Twitter-passiar mellom de to gode kompisene.

«Spasertur i byen med broder Jude Bellingham», skrev Alexander-Arnold og la ut et bilde av seg selv og Bellingham, hvorpå Dortmund-spilleren responderte med et hjertetegn.

Bellingham skrøt av Hendo

Liverpool-kaptein Jordan Henderson og Bellingham spilte sammen på Englands midtbane da England sikret seg avansement til åttedelsfinalen ved å beseire Wales 3-0 tirsdag kveld. Etter kampen skrøt Bellingham uhemmet av Henderson.

– Vi spilte med høy energi i denne kampen. Henderson bringer intensitet inn i vårt spill hver gang han spiller, og han gir oss tro på at vi kan presse hardt. Jeg får lov å gå høyere i banen og kan være mer aggressiv, sa Bellingham til BBC etter kampen.

– Vi vant mange baller veldig høyt i banen, noe som var nøkkelen til å at vi klarte å sette dem under press.

Hendo tar seg av Bellingham

Henderson sørger da også for å ta godt vare på Bellingham i England-leiren, avslørte Everton-spilleren Conor Coady for et par dager siden. 

– Han tar seg av Jude som om det ikke er noen morgendag, avslørte tidligere Liverpool-spiller Coady til Lions Den et par dager før kampen mot waliserne.

– Jude er en ung gutt, og noen ganger glemmer vi det, for han er en så moden og fantastisk en fotballspiller. 

– Vi snakker Jude Bellingham her, en av de beste spillerne i verden, og ved middagsbordet slaktet Hendo ham fordi at moren hans fortsatt rer opp sengen hans. Det er mye spøk og latter.

Telegraph-journalist Matt Law har uttalt til podcasten London is Blue at Chelsea vil grave dypt i lommeboka i håp om å sikre seg Bellingham, men Law slo samtidig fast London-klubben ikke er favoritter til å signere den engelske landslagsspilleren.

Law opplyste at Chelsea akter å matche alle bud som kommer for Bellingham, men Telegraph-journalisten sa samtidig at overgangen ikke kommer til å bli avgjort kun av penger.

Kanskje hadde han Alexander-Arnold og Hendersons overtalelseskunster i tankene?

Fotball VM i Qatar

• VM for første gang i Midtøsten, fra 20.11 til 18.12.
• Det har blitt avdekket systematiske menneskerettighetsbrudd og grov utnytting av migrantarbeiderne som har bygget stadioner og infrastruktur, og jobber innenfor servicebransjen.
• 90% av befolkningen på 2,6 millioner er migrantarbeidere uten statsborgerskap.
• Ytrings-, forsamlings- og pressefriheten er sterkt begrenset i Qatar.