Folkebørsen etter ligacupfinalen:Flere mente at keeperhelten burde fått toppkarakter

Folket var noe snillere med spillerne etter triumfen enn vår spillerbørs.

I den heseblesende og tettspilte affæren var det lenge vanskelig å peke på enkeltspillerne som skilte seg ut mest, men til slutt var det enighet om hvem som var banens bestemann.

Etter at han holdt buret rent i 120 minutter med flere gode redninger, og satte det avgjørende straffesparket ble Caoimhin Kelleher belønnet med 9 på vår spillerbørs. Flere av supporterne mente at han burde vært belønnet med toppkarakter, og han fikk hele 9,36 i snitt på folkebørsen.

Leserne var også enige i at Luis Diaz var den beste utespilleren mot Chelsea. Colombianeren fikk 8 på vår spillerbørs, og hadde et snitt på 8,42 på folkebørsen.

Liverpool.no mente at det var Naby Keita som var spilleren som skilte seg mest ut i negativ forstand og belønnet ham med 5 på børsen, og det var folket enig i, selv om snittet på litt over 6 var noe snillere.

Jurgen Klopp fikk over 8 i snitt av leserne, som kan ha blitt påvirket av hans prestasjoner på dansegulvet etter kampen.

Her kan du se hele spillerbørsen og folkebørsen.

Caoimhin Kelleher

Folkebørsen 9,36 (2924 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 9

Gjør en glimrende redning fra Christian Pulisic på kampens første store sjanse etter fem minutter. Må ha skryt for hvordan han taklet Havertz alene gjennom også, da han sto og gjorde seg stor – selv om flagget kom etter at avslutningen hadde trillet utenfor. Varter opp med redning etter redning. Rett og slett en strålende kamp.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 7,59 (2510 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Strålende innlegg til Manés sjanse. En ball kun han og De Bruyne kan slå. Defensivt får han det tøft i perioder mot et Chelsea-lag som kontrer med stor presisjon. Slår frisparket når de røde tror de har scoret – men dessverre ble det ikke gjeldende. Enormt viktig inngripen på overtid når han stopper Werner.

Joël Matip

Folkebørsen 7,31 (2476 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Har litt problemer med Kai Havertz, som er en helt annerledes type angriper enn det han vanligvis møter. Veldig uforutsigbar. Liverpool står også veldig høyt, så det blir mye løping tilbake mot eget mål. De røde slipper stort sett med skrekken. Burde fått æren av å score 1-0-målet – men VAR ville det annerledes. Tas før ekstraomgangene.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 8,17 (2476 stemmer)

En liten feilvurdering som fører til den ene av Mounts store sjanser når Matip er utspilt – men laget reddes av sin målvakt. Av og til ser det ut til at Chelsea-angriperne gir opp heller enn å ta duellen når de ser det er van Dijk de har foran seg.

Andy Robertson

Folkebørsen 7,48 (2433 stemmer)

Liverpool skapte mest på venstresiden i førsteomgangen, og Robertsons samarbeid med Diaz ser bra ut. Tuchel så ut til å ta grep i pausen, og han var langt mindre involvert etter pause.

Jordan Henderson

Folkebørsen 6,65 (2432 stemmer)

I perioder ser det veldig bra ut, når de røde styrer, men når Chelseas midtbane er skikkelig påskrudd er det blåtrøyene som har overtaket og styrer det som skjer sentralt på midten. Når Kanté er overalt må det være mer presist.

Fabinho

Folkebørsen 7,76 (2447 stemmer)

Trives mye bedre når Chelsea lar de røde ha ballen enn når han må dekke store rom, og Kovacic, Mount og Kante er ikke lett å møte når de er påskrudd. Den beste av de tre som starter på midten.

Naby Keita

Folkebørsen 6,16 (2461 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Har litt tempoproblemer i enkelte situasjoner, det går ikke så raskt på de første metrene. Spiller seg opp utover i førsteomgangen, og har en god avslutning der Mané kommer til en enda større sjanse – begge stoppet av glimrende keeperspill. Noen enkle og frustrerende balltap.

Mohamed Salah

Folkebørsen 6,61 (2453 stemmer)

Får en haug med Chelsea-spillere rundt seg med en gang. Har noen vanvittige touch, men Chelsea gjør en god jobb på å holde han unna mål. Skulle så absolutt ha scoret da han kom alene med Mendy, selv om det var skrå vinkel.

Sadio Mané

Folkebørsen 7,12 (2437 stemmer)

Virker å trives bedre og bedre i denne rollen, og dukker opp overalt. Tidvis som at han har en fri rolle. Aggressiv og god presset. Skulle så absolutt ha gitt de røde ledelsen, men ble stoppet av en utrolig redning. Glimrende fremspill til Salah etter Mendys dårlige utspark.

Luis Diaz

Folkebørsen 8,42 (2529 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Veldig uredd og uforutsigbar. Har noen touch som er helt vanvittige. Utrolig at han har vært i dette laget i under en måned. Er den livligste og mest involverte av de røde offensivt, og viser en utrolig arbeidsmoral defensivt. Tas av banen i første ekstraomgang.

Harvey Elliott

Folkebørsen 6,28 (2404 stemmer)

Kommer inn for Naby Keita de siste 11 minuttene. Sliter med å bli involvert, og blir kanskje litt veik og forsiktig når han blir det akkurat i denne kampen.

James Milner

Folkebørsen 6,85 (2399 stemmer)

Tar over kapteinsbindet og erstatter Jordan Henderson de siste ti minuttene. Det første han gjør er å spille 1-2 med Salah og komme til et skuddforsøk som dessverre ikke er godt nok. Går til i duellene og er veldig viktig i ekstraomgangene.

Diogo Jota

Folkebørsen 6,33 (2366 stemmer)

Gjør comeback når han spiller de siste ti minuttene for Sadio Mané. Ser kanskje litt rusten ut i banespillet og blir mye løpende gjennom. Håpet var nok at en mulighet skulle falle til ham med de utrolige avslutningsferdighetene han har. Når sjansen kommer med to minutter igjen så treffer han ikke ballen skikkelig dessverre.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 7,29 (2375 stemmer)

Kommer inn for Joel Matip i ekstraomgangene og skal være med på å nøytralisere Werner og Lukaku.

Divock Origi

Kommer inn for Luis Diaz sju minutter inn i første ekstraomgang, med håp om at en ball skulle falle til ham for en avslutning. Når ikke den sjansen kommer er han ikke mye involvert.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 8,33 (2050 stemmer) Største sprik

Får det tøft når han må endre på laget og miste sin mest formsterke midtbanespiller til skade allerede i oppvarmingen. Byttene kommer når det gjenstår 10 minutter, og egentlig etter en god Liverpool-periode når de røde er frustrert over annulleringen. Gjør to nye bytter i første ekstraomgang.