10 år siden Daniel Sturridge ble rød

På denne dag i 2013 kjøpte Liverpool en fantastisk avslutter.

dag er det 10 år siden Liverpool la 12 millioner pund på bordet og fikk kjøpt Daniel Sturridge fra Chelsea.

Det skjedde midtveis i Brendan Rodgers sin første sesong som Liverpool-sjef. Han hadde Luis Suarez, men hadde lånt ut Andy Carroll til West Ham, og Fabio Borini slet med en fotskade.

Sturridge hadde imponert stort for Bolton på lån sesongen før, men da han kom tilbake til Chelsea var han likevel bak i spisskøen. Det var mulig å få ham for en god pris. Og han viste seg å bli en kjempesuksess. Sturridge scoret 67 mål på 160 kamper, og selv om han slet mye med skader utover i sin Liverpool-karriere, må en ikke glemme hvor giftig han var, spesielt i sine første 18 måneder på Anfield.

Det ble 11 mål på 16 kamper i hans første halve sesong på Anfield, og 24 mål på 33 kamper sesongen etter. En helt ekstrem avslutter, i et veldig giftig Liverpool-angrep.

Er klubbløs

Daniel Sturridge er for tiden klubbløs, og det har han vært siden han ble frigitt fra Perth Glory i Australia i sommer. Da han signerte for den australske klubben hadde han allerede vært 19 måneder uten klubb etter at han forlot Trabzonspor i Tyrkia.

Selv om 33-åringen ikke offentlig har sagt at han har lagt opp, virker det som at det skal en del til for at karrieren skal komme på riktig spor igjen.

Under VM var han veldig aktiv på sosiale medier, og postet fra Boston – et sted han var mye også under sin Liverpool-karriere da han slet med skader.