Trio har en sjanse til å komme med i troppen etter skader

Jürgen Klopp har uttalt seg både om skadesituasjon og sjansen for at Cody Cakpo kan spille mot Brentford.

Under den lukkede delen av pressekonferansen etter 2-1-seieren over Leicester fikk Jürgen Klopp spørsmål om vi får se James Milner og Roberto Firmino i Liverpools tropp mot Brentford.

Milner kjente på noe i baksiden av det ene låret i ligacuptapet for Manchester City den 22. desember, og måtte byttes ut etter 38 minutter av kampen på Etihad. Han sto over kampene mot Aston Villa og Leicester.

Firmino fikk et spark i baksiden av den ene leggen på en av treningene like før jul, og sto også over de to ligakampene i romjulen.

– Bobby og Millie - vi får se, men det er en sjanse for det, lød svaret.

– Ibou har en god sjanse til å få spille, la han til. 

Jones er tilbake i full trening

Liverpool-manageren avslørte også at Curtis Jones er tilbake i full trening, og kanskje vil være i troppen.

– Vi får se, sa Klopp også når det gjelder scouseren.

Jones var ikke i kamptroppene i Liverpools to siste kamper før VM-pausen, mot Derby i ligacupen og Southampton i Premier League. Da treningsleiren i Dubai startet trente ikke midtbanespilleren sammen med sine lagkamerater, men løp for seg selv sammen med fitnesstrener Dr David Rydings, iført joggesko. Den 21. desember sa Pep Lijnders at midtbanespilleren er en uke unna å delta i full trening igjen. Det bekreftet altså Klopp at midtbanespilleren gjør nå.

Klopp fikk også spørsmål om Cody Gakpo ville få arbeidstillatelsen i tide til å kunne bli inkludert i troppen på Gtech Community Stadium.

– Dersom jeg jobbet for de som avgjør dette, ville jeg stå opp så tidlig som 06.30 om morgenen for å signere disse papirene. Jeg er ikke sikker på at det vil skje. Han kan ikke trene med laget inntil disse papirene er signert, slo Liverpool-manageren fast.

Papirarbeidet må være fullført innen klokken 12.00 i morgen for at Gakpo skal være spilleberettiget mot Brentford, og det er mest sannsynlig at nederlenderen får Liverpool-debuten mot Wolverhampton i FA-cupen i helgen.