Arbeidet på Anfield Road End kan bli utsatt

Kledningsleverandøren SD Samuels har problemer med økonomien.

I romjulen skrev Liverpool.no en lenger artikkel om at utbyggingen av Anfield Road End ikke hadde gått som planlagt.

Ifølge Liverpool Echo skal det ha vært problemer med taket på den eksisterende tribunen. Planen var at taket skulle fjernes i VM-pausen, men det hadde da ikke blitt gjort.

Liverpool FC bekreftet til lokalavisen at taket først ville bli fjernet etter at inneværende sesong var ferdigspilt. Det betyr rettere sagt: Til sommeren.

Nå kan det se ut som det er flere skjær i sjøen for Liverpool Football Club.

I ARBEID: Anfield Road End var halvferdig i romjulen, men det spørs om klubben klarer å holde tidsskjema.

I ARBEID: Anfield Road End var halvferdig i romjulen, men det spørs om klubben klarer å holde tidsskjema.

Flere problemer har dukket opp

Det er nemlig dukket opp et nytt problem i utbyggingen av tribunen. Det Essex-baserte selskapet SD Samuel, som har ansvar for kledningen til tribunen søkte nylig om administrasjon, før deres arbeid med Anfield-prosjektet var ferdig.

Det meldte den engelske avisen Construction News torsdag. Hovedproblemet skal være at bedriften mistet en viktig investor.

– SD Samuels ble utnevnt som en underleverandør av Buckingham Group for å jobbe på den nylig utvidede Anfield Road-tribunen til Liverpool FC. Construction News forstår det slik at de ikke hadde fullført arbeidet med stadionet da de sendte inn administrasjonsvarselet i desember, skriver avisen.

Buckingham Group, som er konstruksjonsselskapet som har ansvaret for utvidelsen, ville ikke kommentere saken ytterliggere til avisen.

– SD Samuels er i diskusjoner med sine kunder om å overføre noen av jobbene sine til sitt søsterselskap, men Anfield-jobben skal ikke være blant dem, skriver dem videre.

Liverpool Football Club har ikke kommentert nyheten, men det er sannsynlig at klubben vil komme med mer informasjon i tiden som kommer.