Alt ligger til rette for Gakpo-debut– Førsteinntrykket er strålende

Når Liverpool tar imot Wolves lørdag kveld vil vi med all sannsynlighet få se en ny spiss i aksjon.

Da Liverpool spilte mot Brentford på mandag hadde ikke papirarbeidet gått i orden, og Cody Gakpo kunne ikke være med i troppen. Dagen etter løste det seg, og nederlenderen kunnen endelig trene med sine nye lagkamerater.

Nå ligger alt til rette for at spilleren som ble kåret til den beste i den nederlandske ligaen forrige sesong skal debutere på Anfield i FA-cupen lørdag kveld.

– Ja, han er aktuell. Han vil selvsagt være med i troppen. Hvor mye han blir involvert vil vi avgjøre i løpet av de neste timene, men det er greit, sier manageren til Liverpoolfc.com.

– Det er kult, og på et eller annet vis vil han definitivt bli involvert, sier Klopp.

Imponert så langt

Gakpo har hatt mulighet til å trene sammen med lagkameratene siden tirsdag. Torsdag var Getty Image på plass og tok bilder av ham på trening.

– Førsteinntrykket av ham er strålende. Med alle disse tingene vi har, med skadde angripere og slikt… Når du ser en fyr som er en naturlig spiller på banen og vet hvor målet står, så gir det alle et løft, sier manageren.

Klopp snakket også om Gakpo på pressekonferansen fredag ettermiddag.

– Det ser veldig bra ut, og veldig lovende. Han ser ut til å være i form, og det er bra. Om han er i 100 prosent vet jeg ikke, men han har trent og har hatt noen dager der han har hatt mulighet til å trene, uten at det har vært med laget. Nå har det blitt to dager sammen med laget, og på de øktene tror jeg du kunne se at det var intenst for ham, fordi det er annerledes. Ikke at det er mer intenst, men med alt som er nytt, så vil du kjenne det mer.

Liverpool - Wolverhampton spilles lørdag kl. 21.00, og vises på TV3+ og Viaplay.