«Han viste hvorfor han er en av de mest ettertraktede midtbanespillerne i Europa»

Det var kanskje flere som hadde et ekstra øye på Wolverhampton onsdag kveld.

Liverpool vil ha fått døgn mer hvile enn sin motstander Wolverhampton før lørdagens tredjerundekamp i FA-cupen på Anfield.

De røde var i aksjon mandag kveld, og gikk på et smertefullt tap borte mot Brentford. Lørdagens motstander spilte lokaloppgjør borte mot Aston Villa onsdag kveld.

Der scoret formspiller Daniel Podence et nydelig mål som sendte gjestene i føringen etter 12 minutter. Etter 78 minutter scoret Danny Ings utligningsmålet for vertene, og Wolves skal være veldig glad for at Leon Bailey satte ballen til side for mål etter å ha rundet keeper Jose Sa på overtid. Bailey ble gråtende liggende igjen på banen etter å ha misbrukt den store muligheten til å sikre laget tre poeng.

Se høydepunkter fra Viaplay:

Formspiller er usikker

Etter kampen bekreftet manager Julen Lopetegui at Podence hadde fått en smell, og at han må på videre undersøkelser for å finne ut skadeomfanget. Han ble byttet ut til pause.

Den lille portugiseren har vært veldig god siden VM-pausen, og er i form. Han scoret også mot Everton i seieren på Boxing Day.

Pedro Neto, Chiquinho, Boubacar Traore og Sasa Kalajdzic vil miste kampen mot Liverpool på grunn av langtidsskader.

Nunes imponerte

En annen som så ut til å være i form mot Villa var Matheus Nunes. Flere røde vil ha hatt et ekstra øye på 24-åringen etter rapportene denne uken om at Liverpool gjør klar en overgang som tar ham til Anfield for 44 millioner pund til sommeren.

Et problem Nunes har hatt siden han kom til engelsk fotball er å fullføre 90 minutter. Det gjorde han i denne kampen, selv om han på et tidspunkt lå nede for telling og måtte ha behandling for et problem med ankelen. På spillerbørsen til Birmingham Mail ble han belønnet med 8,5 av 10 mulige på spillerbørsen, og var banens bestemann.

«Med unntak av de siste 15 minuttene, da Wolves mistet rytmen, var Matheus den beste spilleren på banen. Han kontrollerte tempoet i kampen, og viste hvorfor han er en av de mest ettertraktede midtbanespillerne i Europa» skrev Alex Dicken for lokalavisen.

Lørdag kan han komme til å spille mot sin fremtidige klubb.

Liverpool - Wolverhampton spilles lørdag kl. 21.00, og vises på TV3+ og Viaplay.