Tysk journalist utelukker ikke at Naby Keita kan bli værende i Liverpool.

Florian Plettenberg i tyske Sky Sport opplyser på Twitter at han er blitt fortalt at ingenting er avgjort når det gjelder Naby Keitas Liverpool-karriere på det nåværende tidspunkt.

Plettenberg mener at under visse omstendigheter er det ikke utelukket at midtbanespillerens kontrakt med Anfield-klubben blir forlenget. Han hevder også at det er planlagt ytterligere samtaler mellom klubb og spiller.

Keitas kontrakt med Liverpool går som kjent ut til sommeren, og afrikaneren har dermed nå muligheten til å skrive en prekontrakt med en utenlands klubb dersom han ønsker det. Denne muligheten har han nå hatt i 17 dager, men så langt i januar har ikke det skjedd.

På grunn av skader og svak form kom ikke Keita skikkelig igang med sin sesong før etter VM. Han har vært involvert i alle seks kampene som Liverpool har spilt etter verdensmesterskapet, men har ikke startet noen av disse kampene.

Kun to baklengs med Keita på banen

Liverpool har sluppet inn hele 13 mål på de seks kampene som laget har spilt etter VM, men Keita har kun vært på banen når to av disse målene er blitt gjort.

Det ene av disse målene kom i 3-1-tapet for Brentford. Da kom Keita inn på stillingen 2-0 til vertene, og spilte hele annen omgang. Det andre målet var Brightons siste scoring i helgens kamp på Amex Stadium. Også da kom Keita inn på stillingen 2-0 til vertene, og spilte de siste drøye 20 minuttene.

I de øvrige fire kampene slapp ikke Liverpool inn mål i den perioden Keita var på banen.

I 3-2-tapet for Manchester City i ligacupen kom afrikaneren inn etter 69 minutter, og da var alle målene i kampen allerede kommet. I 3-1-seieren over Aston Villa 2. juledag viste kampuret 66 minutter da Keita entret banen. Da var stillingen 2-1 til Liverpool, og Naby-lad var dermed på banen da Stefan Bajcetic sikret seieren ni minutter før slutt.

MER SPILLETID? Naby Keita kom inn midtveis i andre omgang i den første kampen mot Wolves. Får vi se afrikaneren fra start i omkampen på Molineux?

I 2-1-seieren over Leicester like før nyttår kom Keita inn etter 61 minutter. Også i denne kampen var alle målene gjort før han kom innpå. I FA-cupoppgjøret mot Wolverhampton satte Klopp inn Keita etter 67 minutter, rett etter at Hwang hadde utlignet til 2-2.

Får vi se Keita fra start i kveld?

Til kveldens omkamp mot Wolverhampton har Jürgen Klopp bebudet endringer på laget. Muligheten er dermed tilstede for at vi får se Keita fra start for første gang denne sesongen.

På spørsmål om han kommer til å rotere på laget, bekreftet Klopp at han kommer til å gjøre endringer, og sa også at ikke alle spillerne som var tilgjengelige til forrige kamp var tilgjengelige nå.

– Vi skal stille så sterkt som vi kan, men det avhenger alltid av situasjonen du befinner deg i. Da tenker jeg på når forrige kamp var, og slike ting. Ikke alle spillerne som spilte forrige kamp er tilgjengelige nå, av ulike årsaker.

– Ja, vi kommer til å gjøre endringer. Det er åpenbart. Men det er også bra. Når jeg sier at vi stiller så sterkt som vi kan, så er det fordi vi ønsker å vinne kampen. Derfor trenger vi friske bein.

– Vi må ta avgjørelser når det gjelder lagoppstillingen, og det kommer vi til å gjøre. Vi kommer til å gjøre endringer, det er klart. Det er tross alt bare tre dager siden forrige kamp, så da virker det fornuftig å gjøre det. Så tar vi det derfra.

Omkampen i FA-cupens tredje runde mellom Wolverhampton og Liverpool spilles på Molineux klokken 20.45 i kveld, og blir vist på V sport 1 og Viaplay.