– Jeg kommer ikke til å vise laget mitt kampen fra sist. Det ville vært som et «horror-show»

Det er to uker siden sist Liverpool var på AMEX Stadium.

Søndag skal Liverpool tilbake til AMEX Stadium for å møte Brighton. Da de røde var der i Premier League 14. januar, endte det på verst mulig vis, med 3-0-tap og et rødt lag som ikke var i nærheten.

Denne gang er det en plass i femte runde av FA-cupen det står om. Klopp fikk spørsmål om forrige møte med Roberto De Zerbi sitt lag på fredagens pressekonferanse.

– Vi hadde intense samtaler etter den kampen. Vi endret oss umiddelbart. Det så ut som to forskjellige idretter. Men vi trenger ikke vise mer fra Brighton, det ville vært et «horror-show». Hvis du ikke lærer av et tap er det kun et tap, men du kan lære av det, sier Klopp.


– Det er fortsatt den verste kampen jeg noen gang har sett. Det har ikke endret seg siden den gang, heldigvis. Nesten alt gikk galt. Vi måtte endre vår tilnærming fullstendig, sier han videre.

Ikke bestemt seg for laguttaket

Liverpool har nå hatt fri siden forrige lørdag, da det ble 0-0 mot Chelsea i Premier League, og har hatt en full uke på treningsfeltet. En nesten full uke blir det også etter søndagens kamp, før det er ny tur til Molineux 4. februar.

Klopp har tidligere gitt en del unggutter muligheten i cupene, men slik denne sesongen har utviklet seg og med tiden mellom kampene blir det muligens annerledes denne gang.

– Jeg har ikke tatt avgjørelsene. Vi har hatt en lang treningsuke, og har det etter kampen også. Da er det mulighet til å vise seg frem, sier Klopp.

– Darwin er tilbake, og på midtbanen har vi noen alternativer.

Brighton - Liverpool spilles søndag kl. 14.30, og vises på V Sport 1 og Viaplay.