John W. Henry ble møtt med pipekonsert på Fenway Park

Liverpools eier har vært i hardt vær i Boston.

Samtidig som Liverpool tapte mot Brentford, ble det spilt ishockeykamp på Fenway Park, i en annen kamp som ble vist på Viaplay mandag kveld.

Det var NHL Winter Classic-oppgjøret mellom Boston Bruins og Pittsburgh Penguins. Selv om Fenway Sports Group (FSG) som eier Liverpool FC og Boston Red Sox har sin base i Boston, og eier Fenway Park der kampen ble spilt, var Henry der i hovedsak som eier av Pittsburgh Penguins. FSG tok over eierskapet Penguins i 31. desember 2021. 

Boston Bruins vant forøvrig NHL Winter Classics-kampen 2-1.

Fansen er misfornøyd

Men siden kampen ble spilt i Boston og på Fenway Park, var det naturlig nok mange Boston Red Sox-supportere på tribunen, og Red Sox har hatt tøffe tider.

Red Sox kom ikke til playoff. Det er fem klubber som betaler ut mer i lønninger i Major League Baseball, og ifølge Daily Mail betaler Red Sox 60 millioner dollar mindre enn New York Mets, som virkelig satser stort.

I november ble en av lagets største stjerner, Xander Bogaerts frigitt, Nathan Eovaldi forlot Red Sox etter fem år og signerte for Texas Rangers, og Red Sox skal ikke ha fått tak i noen av de store spillerne som var tilgjengelig på markedet, og nå kan de miste en annen stjerne i Rafael Devers, ifølge Josh Hill, som blogget om saken for Fansided

I Boston beskyldes de for å være altfor sparsomme og forsiktige med pengebruken, ifølge Hill. Devers kan nå forsvinne fordi klubben ikke er villig til å betale nok for å beholde ham.

At FSG ikke har åpnet lommebøkene mer og tatt større sjanser med å investere i stallen, er det samme de har blitt kritisert for i Liverpool FC.

Men som i Liverpool FC, har de også hatt fantastisk suksess i baseball. Under FSG sitt eierskap har Red Sox vunnet World Series fire ganger – i 2004, 2007, 2013 og 2018 – men de siste årene har det altså gått dårligere.

I november ble det klart at FSG har gjort Liverpool FC tilgjengelig for salg, og leter etter en investor eller kjøper av hele klubben.