De utlånte:Leighton Clarkson og Aberdeen tilbake på vinnersporet

Flere Liverpool-unggutter har fått spilletid denne helgen, med blandede resultater.

FA Cup

Tyler Morton var den eneste utlånsspilleren for Liverpool i aksjon i FA cupen denne helgen. Midtbanespilleren spiller vanligvis fast på Blackburns midtbane, men i kampen mot Norwich måtte han nøye seg med et sent innhopp. Grønntrøyene tok seg videre til neste runde etter en 1-0 seier mot Norwich på bortebane. Morton kan få bryne seg på Forest Green eller Birmingham i neste runde.

Rhys Williams var ubenyttet reserve for Blackpool da bruntrøyene slo Premier League-klubben Nottingham Forest hele 4-1 på hjemmebane.

League One

Conor Bradley startet, som vanlig, for Bolton i begge kampene til laget den siste uken. Det endte med fire poeng etter 0-0 mot Plymouth og en sterk 3-0 seier mot Barnsley.

Owen Beck fikk også noen minutter på motsatt back. Unggutten spilte det siste kvarteret i kampen mot Plymouth i helgen.

League Two

Adam Lewis startet på midtbanen for Newport County i bortekampen mot Rochdale i helgen. Det endte med et uavgjortresultat, og 1-1. Scouseren spilte hele kampen for waliserne. Klubben befinner seg for øyeblikket på en 18. plass i ligaen. 

National League North

Jack Bearne er på utlån til Kidderminster på nivå 6 i England denne sesongen. I helgen spilte han en drøy time for rødtrøyene. Kantspillerens lag ligger på en 13. plass, like under en playoff-plass etter 0-0 kampen mot Leamington.

Skotsk Premiership

Leighton Clarkson og Aberdeen har vært i forferdelig form den siste tiden, men i helgen vant rødtrøyene endelig en kamp igjen. Clarkson startet i en fremskutt midtbanerolle i 2-0 seieren over St. Johnstone på hjemmebane. 

Skotsk Championship

Luis Longstaff og Cove Rangers hadde ikke en like god runde i skotsk andredivisjon. Liverpool-spissen startet på topp for hjemmelaget, men kunne gjøre lite med resultatet da Queens Park vant hele 6-0 på bortebane. Engelskmannen står med 0 mål på 17 kamper denne sesongen.