Markerte hjemkomsten med å dundre ballen i mål fra egen banehalvdel

Dagen etter at han returnerte fra et mislykket låneopphold i Austria Wien leverte Billy Koumetio en kandidat til årets mål i Liverpool FC.

Liverpool U21 - Paris Saint-Germain U21 4-2 (3-0): Billy Koumetio var tilbake på Merseyside med et skikkelig brak, da Liverpool U21 banket Paris Saint-Germain i Premier Leauge International Cup.

Etter tre tidlige sjanser til Liverpool, to for Jake Cain og en for James Norris, så sendte Billy Koumetio ballen i mål fra egen banehalvdel! En utrolig scoring som vil være en klar kandidat til årets mål i Liverpool FC.

Liverpool fortsatte å dominere kampen, og fikk straffespark da polske Mateusz Musialowski ble lagt ned i feltet. Luke Chambers satte inn 2-0 fra ellevemetersmerket.

Det ble dramatikk da Lee Jonas skallet sammen med Dan-Patrice Bikouta, men Liverpool-forsvareren kom seg på beina igjen.

Deretter satte midtstopper Koumetio inn sitt andre mål for dagen, på en heading fra kort hold, og fastsatte pauseresultatet til 3-0.

Nær hat-trick

Etter pause økte Oludare Olufunwa Liverpools ledelse til 4-0 etter en corner, som kom etter at Koumetio nær hadde fått sitt hat-trick.

GJØR LIVERPOOLS FJERDE: Oludare Olufunwa kom også på scoringslisten.

Paris Saint-Germain fikk et par trøstemål helt mot slutten, noe som irriterte Liverpool-keeper Harvey Davies kraftig, men franskmennene var aldri i nærheten av å forhindre en svært fortjent Liverpool-seier.

Liverpools lag: Harvey Davies, Oludare Olufunwa, Lee Jonas, Jarrel Quansah (Lucas Pitt 80), Billy Koumetio, Dominic Corness (Oakley Cannonier 60), Jake Cain, Luca Stephenson (Kieran Morrison 65), Mateusz Musialowski (Afolami Onanuga 80), James Norris, Luke Chambers

Ubenyttet innbytter: Oscar Kelly