– Nunes er vår spiller, og trives her

Liverpool linkes kraftig til Matheus Nunes.

I hele fjor sommer ble Liverpool linket til Matheus Nunes, da han spilte for Sporting Lisboa. Han startet også sesongen for Sporting, og spilte to kamper før Wolverhampton signerte ham 18. august for en overgangssum på 38 millioner pund. Summen kan stige med ytterligere 4,2 millioner pund etter hvordan 24-åringen gjør det på Molineux.

Like før avspark i Liverpools bortekamp mot Brentford mandag kveld rapporterte Sam Wallace og John Percy i The Telegraph at Liverpool fortsatt var interessert i spilleren, og at det kunne være bevegelse i januar. Mest sannsynlig for en overgang til sommeren, og at det forventes et bud på 44 millioner pund.

Grunnen til at det må vente til sommeren er at Nunes allerede har spilt fotball for både Sporting og Wolverhampton denne sesongen, og selv om du kan være registrert for tre klubber i en og samme sesong, kan du bare spille for to av dem.

– Han er vår spiller, og trives

Også James Pearce i The Athletic har nå omtalt interessen:

«Den saktegående midtbanen skriker ut etter fornyet kvalitet og dynamikk. De har lenge hatt interesse for den portugisiske landslagsspilleren Matheus Nunes som gikk fra Wolves fra Sporting i august, men han er ikke et alternativ for januarvinduet», skriver Pearce i sin rapport etter Liverpools tap mot Brentford.

Det virker som at interessen for spilleren absolutt er reell.

Onsdag kveld skal Wolverhampton spille bortekamp mot Aston Villa, og tirsdag ettermiddag hadde Julen Lopetegui sin pressekonferanse før den kampen. Der fikk han spørsmål om Nunes, og interessen fra Liverpool.

– Det vi kan si er at Matheus er vår spiller. Han er en Wolves-spiller, og han er glad for å være her, svarte Lopetegui.

Liverpool skal møte Wolves på lørdag i FA-cupens tredje runde.