Nunes kan ikke spille for noen andre denne sesongen

Liverpool skal fortsatt være veldig interessert i den tidligere Sporting-spilleren.

Like før avspark i bortekampen mot Brentford mandag kveld meldte The Telegraph eksklusivt at Liverpool FC fortsatt var interessert i Matheus Nunes.

Artikkelen kom fra Sam Wallace og John Percy, to vanligvis troverdige journalister, og det ble meldt at avtalen fortsatt var i live. Nunes ble linket til de røde gjennom hele sommeren, men endte til slutt opp i Wolverhampton som mange andre portugisere.

Telegraph skriver at Liverpool fortsatt ønsker seg spilleren, og at avtalen fortsatt er i live denne måneden, men at et eventuelt kjøp for rundt 44 millioner pund ikke vil ta spilleren til Anfield før etter sesongen.

Kan ikke bidra denne sesongen

Liverpool er under press til å kjøpe en ny midtbanespiller allerede i januarvinduet, men Nunes vil uansett ikke kunne spille for klubben før neste sesong.

24-åringen, som så langt har spilt 16 kamper for Wolverhampton, spilte nemlig to kamper for Sporting Lisboa i august før overgangen til Premier League var klar.

Ifølge FIFA sitt reglement (regel 5.4) kan en spiller maks være registrert for tre klubber i samme sesong, så sånn sett kan han komme til Liverpool allerede i januar, men han vil ikke kunne spille kamper for flere enn to klubber den samme sesongen. Det har Nunes allerede gjort for Sporting og Wolverhampton.