Sent fredag kveld logget Brighton-stjernen seg inn på Instagram og takket for seg

Det virker ganske sannsynlig at noe vil skje rundt Moises Caicedo før søndagens kamp.

Moises Caicedo er kanskje Premier Leagues mest ettertraktede spiller i dette januarvinduet. Liverpool hadde blitt linket til ham i lang tid, men da vinduet åpnet virket det ganske klart at de røde ikke var med i kampen om ham likevel, med summene som har blitt nevnt.

Chelsea fikk tidligere denne uken avslått et bud på 55 millioner pund. Fredag kom et bud på 60 millioner pund fra Arsenal, som også ble avslått, etter rapporter onsdag kveld om at Brighton nå ville kreve 100 millioner pund for å slippe ham i dette vinduet.

Roberto De Zerbi måtte bruke mye tid på pressekonferansen før møtet med Liverpool på å snakke om Caicedo, og at han følte at det beste for spilleren var å bli i klubben ut sesongen. Slik ser det ikke ut som at det går…

La ut melding på Instagram

Sent fredag kveld postet spilleren selv denne kunngjøringen på Instagram:

«Jeg er takknemlig overfor Mr. Bloom og Brighton for at de ga meg muligheten til å komme til Premier League, og jeg føler at jeg alltid har gjort mitt beste for dem. Jeg spiller alltid fotball med et smil, og med hjertet. Jeg er den yngste av ti søsken og kommer fra en fattig oppvekst i Santa Domingo i Ecuador. Drømmen min har alltid vært å bli den mest dekorerte spilleren i Ecuadors historie», skriver han.

Det har vært forventet at Arsenal skal komme tilbake med et nytt og forbedret bud, men det var ikke bekreftet da Caicedo la ut sin melding. Dersom innholdet stemmer, vil han koste mer enn det Brighton fikk for Marc Cucurella fra Chelsea i fjor sommer. Han kostet 63 millioner pund.

«Jeg er stolt over at jeg kan gi Brighton en rekordhøy overgangssum, som gir dem muligheten til å reinvestere og hjelpe klubben med videre suksess. Supporterne har tatt meg inn i hjertene sine, og jeg vil alltid ha dem i hjertet mitt, så jeg håper at de kan forstå hvorfor jeg ønsker å ta denne fantastiske muligheten», skriver Caicedo.

Enten det blir en overgang eller ikke, virker det veldig klart hva spilleren ønsker – og nå spørs det om han har tankene på riktig sted til å spille mot Liverpool i søndagens kamp – om han fortsatt er Brighton-spiller da…

Brighton - Liverpool spilles søndag kl. 14.30, og vises på V Sport 1 og Viaplay.